Zvanično - Crveno-beli rade punom parom, još jedan potpis u Zvezdi!

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2018, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - "Crveno-beli" rade punom parom, još jedan potpis u Zvezdi!

Ozvaničeno novo pojačanje.

Crvena zvezda danas je ozvaničila potpisivanje ugovora sa fudbalerom Spartaka iz Trnave Erikom Jirkom.

Ovdašnja javnost je mogla da se upozna sa kvalitetima talentovanog krilnog igrača, kroz dvomeč prvaka Srbije i Slovačke u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a u beogradskom remiju ostavio je trag >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << upisavši asistenciju.

"Srećan sam što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, klubom velike tradicije. Malo je stadiona poput Marakane i atmosfera koju prave Zvezdini navijači je fenomenalna. Osećaj kad sam prvi put kročio na teren bio je neverovatan. Dobio sam šansu koja se retko kome ukaže" rekao je Jirka, prenosi sajt kluba.

Ovaj 20-godišnji krilni napadač bio je jedan od najboljih u dresu tima iz Trnave i karijeru će nastaviti u crveno-belom dresu. Jirka je stavio paraf na četvorogodišnji ugovor sa Zvezdom koji stupa na snagu u januaru 2019. godine.

Prema nekim informacijama, srpski klub je njegove usluge platio 750 hiljada evra plus 20 procenata od naredne prodaje koji idu klubu iz Trnave, a koji mogu biti otkupljeni od strane Spartaka za 250 hiljada evra.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Jirka u Zvezdi: Malo je stadiona kao "Marakana“

Izvor: RTS, 04.Sep.2018

Crvena zvezda i krilni napadač Spartaka iz Trnave Erik Jirka potpisali su četvorogodišnji ugovor, koji počinje da važi od januara 2019. godine. . Ovaj 20-godišnji krilni napadač bio je jedan od najboljih u dresu tima...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.