Zna se gde Gruja igra naredne sezone, Herta pred kupovinom!

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2020, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zna se gde Gruja igra naredne sezone, Herta pred kupovinom!

Vezni igrač se vraća na "Enfild".

Marko Grujić se odlično snašao u svom drugom mandatu u Berlinu kao pozajmljeni igrač Liverpula. Srpski internacionalac je zabeležio 16 utakmica u Bundesligi uz postignuta tri gola.

Francuski L'Ekip javlja da se Herta uveliko dogovara oko njegove zamene, stiže Lukas Tusar iz redova Liona. Francuz će koštati 24 miliona evra plus deset procenata od naredne prodaje.

Ostaje da se vidi da li zadnji vezni stiže sada u januaru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ili na sledeće leto.

Što se Grujića tiče sam Jirgen Klop je u par navrata izjavio da bivši fudbaler Crvene zvezde ima potencijala za igru na "Enfildu", nadamo se da će tu priliku, na naredno leto, i iskoristiti.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.