Izvor: MozzartSport.com, 17.Okt.2021, 14:39

Završno raščišćavanje: Teri se seli u G ligu, višak Tupan, Egzum, Stauskas...

Šansu čekaju klubovi iz Evrope i G lige

Predsezona je gotova, klubovi uveliko rade na poslednje raščišćavanju sastava uoči početka sezone. Ko je prošao - prošao je, ostali mogu da čekaju svoju šansu u Razvojnoj ligi ili da se eventualno presele iliti vrate u Evropu.

Posle rastanka Milvokija i Džonija O'Brajanta još jedan prošlosezonski košarkaš Crvene zvezde dobio je otkaz >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u NBA ligi. Emanuel Teri postao je višak u redovima Sakramenta i najverovatnije ga čeka selidba u Razvojnu ligu, odnosno u razvojni tim Kingsa - Stokton.

Sakramento je odredio 15 igrača za novu sezonu, a dvojica sa dvosmernim ugovorima biće Luis Kings i Nimijas Keta.

Terijeva sudbina sačekala je i Nika Stauskasa. Bivši košarkaš Baskonije je poslednjih godinu dana proveo u razvojnim timovima Milvokija i Toronta, predsezonu je odradio s Denver Nagetsima, ali su mu se i oni zahvalili, pa će verovatno samo preći u razvojni tim Grand Rapids gde će pokušati da sačeka svoju šansu.

Hjuston je otpustio Dantea Egzuma. Bronzani reprezentativac Australije s Olimpijskih igara u Tokiju imao je stavku od 2.500.000 dolara u bonusima, ali Hjuston nema dovoljno novca u seleri kepu, zbog čega je klub odlučio da mu se zahvali. Baš kao što ni Aksel Tupan neće biti deo rostera Golden Stejt Voriorsa. On je probao da se izbori za NBA ugovor, nije uspeo, pa je sada slobodan igrač. Voriorsi su takođe otpustili i El Džej Figerou.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.