Zapalio se Zvezdin autobus! (FOTO/VIDEO)

Izvor: B92, 19.Maj.2018, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalio se Zvezdin autobus! (FOTO/VIDEO)

Autobus fudbalera Crvene zvezde od stadiona "Rajko Mitić" do Hrama Svetog Save u Beogradu zapalio se kod Autokomande. Svi iz autobusa su bezbedno izašli.

Fudbaleri su izašli iz autobusa koji je goreo između kružnog toka na Autokomandi i raskrsnice ka autoputu i Južnom bulevaru, a potvrđeno je da nema povređenih.

Troje vatrogasnih kola gasilo je Zvezdino vozilo, a u otvorenom turističkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << autobusu u kojem su bili, tokom puta fudbaleri su sve vreme držali upaljene baklje.

Zvezdini fudbaleri su sa stadiona "Rajko Mitić", posle utakmice sa Voždovcem, izašli u otvorenom autobusu i praćeni sa više hiljada navijača uputili se ka Hramu Svetog Save.

Navijači su izlazak autobusa sa parkinga stadiona ispratili pesmom "titulu da slavimo", a nekoliko fudbalera je upalilo pirotehniku.

Povorka je na putu do Hrama nekoliko puta zastajala, a tokom cele rute su se palile baklje, što među navijačima, što među fudbalerima.

Proslava je trebalo da bude nastavljena i kod Hrama Svetog Save, a da se zatim povorka navijača uputi ka Kalemegdanu i spomeniku Pobednik.

Crvena zvezda je titulom krunisala odličnu sezonu u kojoj je stigla do šesnaestine finala Lige Evropa.

Crveno-beli su u subotu primili pehare i potom pobedili Voždovac sa 5:1, posle čega je priređen veliki vatromet na stadionu "Rajko Mitić".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zapalio se autobus sa Zvezdinim fudbalerima kod Autokomande

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Maj.2018

Autobus koji je prevozio fudbalere Crvene zvezde od stadiona "Rajko Mitić" do Hrama Svetog Save u Beogradu zapalio se večeras na putu kod Autokomande...Fudbaleri su izašli iz autobusa koji gori između kružnog toka na Autokomandi i raskrsnice ka autoputu i Južnom bulevaru...U otvorenom turističkom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.