Izvor: Piplmetar.rs, 01.Feb.2023, 07:31

„Žao mi je navijača“: Ivanović kritičan posle novog poraza

Trener košarkaša Crvene zvezde ne negira slabo izdanje svog tima u Evroligi.
Duško Ivanović napravio je mnogo velikih stvari posle preuzimanja Crvene zvezde, ali crnogorskom stručnjaku i crveno-belima u poslednje vreme ne ide u Evroligi.
Večerašnji poraz od Virtusa u Bolonji (84: 72) samo je produžio rezultatsku agoniju iz duela sa Žalgirisom i Partizanom. Uz najlošije izdanje šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Srbije u Evroligi, od kako je on vodi.
„Malo toga imam za reći, nismo igrali dobro, počeli smo dosta loše. Nije bilo agresivnosti, u niskom postu, mnogo izgubljenih lopti, loša igra. Žao mi je naših navijača koji su došli ovamo, ovo oni nisu zaslužili“, rekao je iskusni trener neposredno posle meča na Apeninima.
„Igrali smo veoma lošu odbranu, počeli smo „meko“, protiv Virtusa, a ni u jednoj utakmici u Evroligi ne možete igrati meko. Ostajali smo iza, iza i to je bilo teško“, podvukao je Ivanović, čiji puleni će već 2. februara na crtu drugoj italijanskoj ekipi u ovoj sevroligaškoj edmici, kao gost milanskog Armanija.

Opširnije
Izvor: Danas.rs

Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.