Za Vranješa više nema mesta u Anderlehtu?

Izvor: B92, 22.Jan.2019, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Vranješa više nema mesta u Anderlehtu?

Reprezentativac BiH Ognjen Vranješ je na startu priprema za drugi deo sezone prebačen u grupu igrača Anderlehta koji nisu u prvom planu.

Ako je verovati rečima sportskog direktora briselskog kluba Mišela Veršurena, za bivšeg fudbalera Crvene zvezde više neće biti mesta u sastavu.

Juče smo obavili okupljanje igrača koji ne mogu da nađu svoje mesto u planovima stručnog štaba. Što se Vranješa tiče, to nema mnogo veze sa njegovim fudbalskim kvalitetima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koliko sa vansportskim razlozima“, naveo je Veršuren.

Vranješov menadžer Srđan Jeremić je za belgijske medije rekao da Vranješ neće prihvatiti da napusti Anderleht.

“Jedino što Ognjen u ovom trenutku želi je da Anderleht bude šampion. On ima ugovor do 2022. godine i želi to da poštuje. On možda ima drugačiji karakter, ali nije njegova krivica što Anderleht nije trenutno u vrhu. Naprotiv. Ognjen je borac koji može da koristi Anderlehtu, sada možda više nego ikada“, naveo je Jeremić.

Podsetimo, proteklih dana Vranješ je punio stupce tabloida u Srbiji, zbog navodne afere sa suprugom reprezentativca Srbije Duška Tošića.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.