ZVEZDU SU DOBRO ZAPAMTILI: Evo šta na Enfildu kažu o mogućnosti da opet gostuju na Marakani!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2019, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDU SU DOBRO ZAPAMTILI: Evo šta na Enfildu kažu o mogućnosti da opet gostuju na Marakani!

Žreb počinje u 18 časova.

Fudbaleri Crvene zvezde saznaće danas protivnike u grupnoj fazi Lige šampiona, a žreb u Monte Karlu zakazan je u 18 časova.

Podsetimo, crveno-beli su do fudbalske elite stigli posle dvomeča sa Jang Bojsom, a u debitantskom nastupu prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezone na pleća su oborili i Liverpul, osvajača Lige šampiona i Superkupa Evrope.

- Mislim da bi i ostali trebalo da se boje, jer je Liverpul u njihovoj grupi - piše u jednom od komentara navijača Redsa.

Nekoliko sati pre izvlačenja kuglica, navijači Liverpula predlagali su koga žele u grupi evropskog šampiona. Pojedini fanovi Redsa nisu zaboravili neuspeh i golove Milana Pavkova, koji je za sedam minuta dva puta savladao odbranu tima sa Enfilda i doneo Zvezdi istorijski trijumf u Ligi šampiona.

Sa druge strane, neki navijači bi želeli baš Crvenu zvezdu, kako bi se revanširali za poraz na krcatoj Marakani.

- Liverpul, Real Madrid, Klub Briž i Crvena zvezda - predložio je jedan od navijača tima sa Enfilda.

BONUS GALERIJA

Pogledajte još slika sa Zvezdinog slavlja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velikani ponovo na Marakani, jaka grupa za Zvezdu u LŠ

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2019

Fudbaleri Crvene zvezde igraće protiv Bajerna iz Minhena, Totenhema i Olimpijakosa u grupnoj fazi Lige šampiona, odluženo je žrijebom u Monaku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.