ZVEZDIN VEZISTA PREDVIDEO BUDUĆNOST: Još na PRIPREMAMA znao sam kada ću postaviti REKORD!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2018, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDIN VEZISTA PREDVIDEO BUDUĆNOST: Još na PRIPREMAMA znao sam kada ću postaviti REKORD!

Pomerio granicu.

Fudbaleri Crvene zvezde imali su dvostruki razlog za slavlje u pobedi nad Javorom. Osim planiranih bodova, meč je obeležio 232. nastup Nenada Milijaša za tim sa Marakane, čime je postao igrač sa najviše odigranih utakmica još od 1991. godine (više pročitajte OVDE).

ARMEJCI SKENIRALI ZVEZDU: U ovome su NAJOPASNIJI!

KRALJEVSKI DEBI: Kanga već dao gol za Spartu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (VIDEO)

IGRAČ ZVEZDE OTKRIO: Zbog OVOGA sam ostao na Marakani!

- Znao sam na pripremama da će mi prvi meč koji odigram obeležiti ovaj zaista veliki jubilej. Za mene ovo predstavlja veliku stvar, malo igrača je u ovo novije vreme ostavilo takav trag u Zvezdi. Ranije fudbaleri nisu mogli da odu u inostranstvo dok ne napune 28. godina, a čak i tada su izuzetno cenjeni bili oni koji su uspeli da dođu do ovlikog broja utakmica. Bitna stvar za mene, najlepše je igrati u svom gradu i u svom klubu koji voliš – rekao je Milijaš.

U Ljutice Bogdana prvi put je došao pre 12 godina. Od te 2006. iskusni vezista se uvek vraćao svojoj velikoj ljubavi.

- Posebno mi imponuje što se moje ime najviše vezuje za Crvenu zvezdu, pored svega što sam uradio u svojoj karijeri. Ovo mi je druga kuća, zaista sam dugo deo Zvezde, poznajem sve ljude i ovde se osećam najprijatnije. Voleo bih zbog kluba da se u bućnosti neki igrač upiše u istoriju sa još više nastupa od mene jer će to značiti da Crvena zvezda raste, da će moći da zadrži igrače, a i sigurno će onda biti i rezultata – istakao je Nenad Milijaš.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.