ZVEZDIN VEZISTA IMA NOVI KLUB: Spreman je da zameni Srbina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 08:50

ZVEZDIN VEZISTA IMA NOVI KLUB: Spreman je da zameni Srbina!

Novi korak u karijeri.

Jedan Srbin je prethodne sezone bio odličan, sada su odmah rešili da dovedu drugog kao njegovu zamenu. Andrija Luković novi je fudbaler portugalskog Famalikaa!

Nekadašnji vezista Crvene zvezde je potpisao ugovor sa timom iz Primeire i to na tri godine, objavio je ovaj klub.

Luković u Famalikao stiže iz Rakova, kluba iz Poljske u kojem je nastupao protekle sezone, a prema navodima medija u Portugalu, on će predstavljati idealnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zamenu za Uroša Račića.

Račić, takođe bivši vezista Zvezde, u sezoni 2019/20 je bio odličan u Famalikau, ali je njegova pozajmica završena i on se vratio u matični klub Valensiju.

- To je još jedan izazov u karijeri s kojim se suočavam sa velikim entizijazmom. Informacije koje sam prikupio o klubu su veoma pozitivne i želim da pomognem da ostvarimo najviše ciljeve - rekao je Luković, inače strelac pobedonosnog gola za Srbiju u finalu Evropskog prvenstva za igrače do 19 godina protiv Francuske 2013. godine.

Luković je pre Rakova igrao za B tim PSV-a, Zvezdu i Voždovac. Biće ovo lepa prilika za "zlatnog orlića" za dokazivanje u jačoj, portugalskoj ligi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Tejlor Vord, devojka Rijada Mareza
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zvanično: Stanojev potpisao za TSC, ugovor na tri godine

Izvor: MozzartSport.com, 06.Avg.2020

Potvrđene najave koju ste mogli prethodnih dana da čitate na stranicama našeg portala..Kako ste pre dva dana mogli da čitate na našem portalu, Jug Stanojev je potpisao trogodišnji ugovor sa ekipom TSC-a, a sada je klub iz Bačke Topole i zvanično potvrdio da je došlo do saradnje...Na zvaničnom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.