ZVEZDI SAMO MRVICE: Evo koliko će crveno-beli zaraditi od transfera Nikole Kalinića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2022, 14:18

ZVEZDI SAMO MRVICE: Evo koliko će crveno-beli zaraditi od transfera Nikole Kalinića!

Barsa odrešila kesu.

Kako su danas u toku dana izvestil španski mediji, košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić dogovorio je transfer u redove Barselone. Nedugo od te objave isplivali su i detalji budućeg ugovora.

Naime, Crvena zvezda bi na konto ovog transfera zaradila 100.000 evra u korist obeštećenja, dok bi Valensija dobila 300.000 evra kako bi Kalinić mogao da igra ACB ligu, čime se Valensija verovatno zaštitila klauzulom prilikom njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odlaska iz ovog kluba.

Podsetimo se, Zvezdu su do sada napustili Dejan Davidovac koji je prešao u CSKA iz Moskve, a takođe je klub napustio i Ostin Holins, koji je prešao u Makabi.

Takođe, neizvesna je situacija i oko ostanka Dejana Radonjića, koji ima rok do 30. juna da se izjasni o ponudi o nastavku saradnje.

BONUS VIDEO:

Pogledajte scenu sa veridbe Marka Gobeljića i Katarine Grujić
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Evropska fudbalska pijaca: Murinjo posle Matića "bacio oko" i na Lukića, PSŽ ne računa na Nejmara u narednoj sezoni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2022, 10:03

Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo obnovio je nedavno treći put saradnju sa srpskim vezistom Nemanjom Matićem, a italijanski mediji prenose da je na meti Portugalca još jedan srpski fudbaler - Saša Lukić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.