Izvor: HotSport.rs, 11.Sep.2017, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDAŠI, NAVALITE: Igrači sutra prodaju pakete ulaznica za Ligu Evrope, spremne nagrade za najvernije

Red Star šop na zapadnoj tribini Zvezdinog stadiona u utorak će biti prepun, i to iz više razloga.

Paketi karata za Ligu Evrope prodaju se uz veliku potražnju Delija, a sutra će u okviru akcije kluba iz Ljutice Bogdana, upravo u ovoj ulici biti organizovana prodaja i to uz fudbalere Crvene zvezde.
– U utorak, 12. septembra od 12 do 13 časova, u Red Star šopu na zapadnoj tribini Marakane fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Crvene zvezde prodavaće pakete ulaznica za Ligu Evrope. Branko Jovičić, Aleksandar Pešić i Filip Stojković biće vaši domaćini i sagovornici, a ujedno i prodavci karata. Naravno, naši fudbaleri će rado pristati i na fotografisanje odnosno potpisivanje Zvezdinih artikala.
Ali, to je samo jedan deo. Zvezdaš koji bude kupio najviše paketa karata, kao posebnu nagradu dobiće na poklon novi dres Crvene zvezde!
Rizikujemo da zazvučimo kao reklama za ‘kupovinu iz fotelje’, ali ni to nije sve! Tokom trajanja akcije, odnosno dok se u Red Star šopu budu nalazili Zvezdini fudbaleri, svi artikli će se prodavati po sniženoj ceni od 20%! Nismo zaboravili ni naše članove, jer će za njih popust na sve artikle tokom trajanja ovog druženja biti čak 30%!
Zvezdaši, vidimo se sutra! – stoji u saopštenju na sajtu crveno-belih.
The post ZVEZDAŠI, NAVALITE: Igrači sutra prodaju pakete ulaznica za Ligu Evrope, spremne nagrade za najvernije appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zanimljiva akcija Zvezde: Ulaznice za Ligu Evrope prodavaće igrači

Izvor: BKTV News, 11.Sep.2017

Svi navijači Crvene zvezde sutra će imati priliku da se sat vremena druže sa furbalerima svog kluba...Prodaja paketa karata za utakmice koje će Crvena zvezda na svom stadionu odigrati u Ligi Evrope odvija se po planu, prenose na sajtu kluba, a u utorak će to interesovanje biti još veće zbog akcije...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.