ZVEZDA U PAKLENOM RITMU: Crveno-beli gostuju Efesu, Radonjić – ‘Veliki izazov, opasnost nisu samo Larkin i Micić’

Izvor: HotSport.rs, 25.Jan.2021, 19:07

ZVEZDA U PAKLENOM RITMU: Crveno-beli gostuju Efesu, Radonjić – ‘Veliki izazov, opasnost nisu samo Larkin i Micić’

Košarkaši Crvene zvezde nalaze se u žestokom ritmu utakmica, o čemu govori i činjenica da ih nakon Barselone i gostovanja u ABA ligi, u petak pa nedelju, već u utorak očekuje meč 22. kola Evrolige protiv Anadolu EFES-a u Istanbulu.
The post ZVEZDA U PAKLENOM RITMU: Crveno-beli gostuju Efesu, Radonjić – ‘Veliki izazov, opasnost nisu samo Larkin i Micić’ appeared first on HotSport.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda u Istanbulu otvara duplo kolo Evrolige

Izvor: B92, 26.Jan.2021, 10:44

Košarkaši Crvene zvezde nastavljaju sa žestokim ritmom utakmica, a u utorak ih već očekuje gostovanje Efesu u 22. kolu Evrolige...Crveno-beli su prethodno poraženi od Barselone u elitnom evropskom takmičenju, da bi za vikend slavili u Baru u derbiju ABA lige nad Mornarom...Beogradski tim je u...

Nastavak na B92...

EVROLIGA: Protiv Efesa ne može bez odbrane, loša partija Zvezde u Istanbulu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021

Crveno-beli pretrpeli 15. poraz...Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Istanbulu od Efesa posle izuzetno loše odigranog meča. Domaćin je trijumfovao sa 86:72 (29:13, 27:22, 19:17, 11:20) i tako stigao do 12. pobede u sezoni dok su crveno-beli doživeli 15. poraz. Efes je do pobede stigao zahvaljujući...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.