ZVEZDA PRETEKLA VUČICU: Oglasio se menadžer, evo kako je Sanogo obukao crveno-beli dres

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2020, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA PRETEKLA VUČICU: Oglasio se menadžer, evo kako je Sanogo obukao crveno-beli dres

Pravo u centar.

Đanluka di Domeniko, menadžer fudbalera Crvene zvezde Sekua Sanogoa, rekao je za francuske medije da je defanzivnog vezistu jesenas tražila Roma, ali da je zadovoljan zbog činjenice da je njegov klijent završio u velikom klubu i što će sarađivati sa trenerom Dejanom Stankovićem.

– On je sada u Crvenoj zvezdi i radi sa Dejanom Stankovićem. Moram da kažem da sam se našao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa tadašnjim sportskim direktorom Rome, Monćijem, da bismo pričali o Sanogu. Voleo bih da je obukao Romin dres. Njegove fizikalije i način na koji igra sigurno bi pomogli “vučici” tokom jeseni. Međutim, sada je on u velikom timu. Trpi ogroman pritisak, ali siguran sam da će da se pokaže dobro – rekao je Di Domeniko.

Podsetimo, Sanogo ima 30 godina, u Zvezdu je stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Al Itihada, ali zbog povrede još uvek nije debitovao u dresu srpskog šampiona.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.