Izvor: 011vodič.com, 22.Jul.2019, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA PRED VELIKIM ISKUŠENJEM Kopenhagen za klasu bolji od Trnave, danska krila mogu da “SKRATE” jedino premijerligaši

Foto: Liselotte Sabroe / EPA; Ako Zvezda eliminiše Helsinki, mogla bi na megdan Helsinkiju u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Prvak Danske najopasniji je na krilnim pozicijama sa tandemom Viktor Fišer – Robert Skrov koji bi mogla da razbije bogata ponuda iz Engleske. Foto: Anders Kjaerbye / EPA; Viktor Fišer Na žrebu u ponedeljak Crvena zvezda izvukla je pobednika duela Kopenhagen – TNS kao potencijalnog rivala za treće kolo kvalifikacija. Zvezda je u takvom raspletu prošla >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << dosta bolje nego kada bi dobila prošlogodišnjeg polufinalistu Lige šampiona – Ajaks, ali dosta nepovoljnije u odnosu na treće kolo kvalifikacija sezone 2018/19 – Trnavu. Daleko od toga da će crveno-bele čekati lak posao u poslednjoj prepreci pred plej-of, ukoliko eliminišu Helsinki prethodno. Interesantan sastav ima Kopenhagen. Osnovani su krajem prošlog veka, a pravu ekspanziju doživeli početkom 21. Na leto 2006. godine prvi put u istoriji plasirali su se u Ligu šampiona kada su se u grupi nadmetali sa Barselonom, Rubinom i Panatinaikosom. Došli su čak do osmine finala gde su izgubili od Čelsija. Još u dva navrata nakon toga nadmetali su se u elitnom evropskom takmičenju u oba puta učešće završavali u grupi. KAKAV PUT KA LIGI ŠAMPIONA! Zvezda izbegla Ajaks i Dinamo Zagreb na žrebu! Ovako su Milojević i Terzić reagovali kada im je žreb dodelio neugodne Dance /VIDEO/ NA MARAKANI JASNI Mrkela: Ne razmišljamo ni o kome drugom osim o Helsinkiju “Lavovi” su najveća uzdanica danskog fudbala i klub sa najviše igrača u nacionalnom timu te države. Desni bek Ankersen, mladi Viktor Nelson i krilni napadač Robert Skov bili su jedini stranci iz domaćeg šampionata u poslednjem okupljanu reprezentacije Danske, sva trojica iz Kopenhagena. Tu su još i polaznici Ajaksove, jedne od najboljih na svetu, škole fudbala Nikolaj Bojlesen i Viktor Fišer, kao i Andreas Bjeland koji takođe često nastupa u reprezentativnom […] More
The post ZVEZDA PRED VELIKIM ISKUŠENJEM Kopenhagen za klasu bolji od Trnave, danska krila mogu da “SKRATE” jedino premijerligaši appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.