ZVEZDA PISALA PREDSEDNIKU VUČIĆU: Snagom Vašeg autoriteta možete da nam pomognete da dočekamo Milan uz PUBLIKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2021, 13:32

ZVEZDA PISALA PREDSEDNIKU VUČIĆU: Snagom Vašeg autoriteta možete da nam pomognete da dočekamo Milan uz PUBLIKU

Crveno-beli u četvrtak dočekuju sedmostrukog prvaka Evrope.

Šampion Superlige Crvena zvezda poslao je danas pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću sa molbom da razmotri mogućnost organizacije utakmice u četvrtak protiv Milana u šesnaestini finala Ligi Evrope, sa 15.000 navijača na tribinama, što je 30 posto ukupnog kapaciteta stadiona.

Saopštenje prenosimo u celosti:

- FK >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvena zvezda je spreman da organizuje utakmicu uz prisustvo 30 posto navijača od maksimalnog kapaciteta stadiona, a u skladu sa protokolima UEFA za organizaciju utakmica tokom perioda pandemije virusa covid-19 - navodi se u pismu.

U tekstu se dalje navodi da je velika želja kluba i miliona zvezdaša da se sedmostruki šampion Evrope dočeka uz podršku sa tribina i da je poznato koliko klubu znači podrška navijača.

- Zbog toga verujemo da snagom Vašeg autoriteta možete da nam pomognete da dočekamo veliki Milan, sa kojim imamo dugu tradiciju međusobnih duela, pred navijačima. FK Crvena zvezda bi u organizaciji utakmice striktno poštovala sve propisane mere: obezbeđivanje fizičke distance, nošenje maski, provera telesne temperature i drugi elementi propisani strogim protokolima republičkog kriznog štaba i UEFA. Takođe, imajući u vidu da je naša zemlja među svetskim i evropskim liderima u sprovođenju vakcinacije, verujemo da bi rizici bili svedeni na najmanju moguću meru.

- Poznato je da bi utakmica u Beogradu predstavlja veliku promociju za našu Srbiju i Beograd kao i da smo nedavno imali pozitivan primer organizacije Superboula u SAD, a uz prisustvo 30 odsto navijača od maksimalnog kapaciteta stadiona nadamo se da ćete naći nas zahtev kao opravdan - stoji u saopštenju Crvene zvezda u pismu upućenom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koje su potpisali predsednik kluba Svetozar Mijailović i generalni direktor Zvezdan Terzić.

Podsetimo, utakmica između Zvezde i Milana igra se u četvrtak (18.55) na stadionu "Rajko Mitić".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DOBIO JE MNOGO POZIVA: Vučić u uživo programu otkrio SUDBINU meča Zvezde i Milana

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2021

Sve je na Kriznom štabu...Crvena zvezda zamolila je u nedelju predsednika Srbije Aleksandra Vučića da dopusti da 15.000 gledalaca prati utakmicu crveno-belih i Milana u Ligi Evrope u četvrtak...Gostujući u emisiji "Hit tvit" u nedelju, Vučić je rekao da ceo dan dobija pitanja da li će biti dopušteno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.