ZVEZDA JE ČISTA EMOCIJA: Ljubav prema ovom grbu ne može da se opiše i objasni!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2020, 15:23

ZVEZDA JE ČISTA EMOCIJA: Ljubav prema ovom grbu ne može da se opiše i objasni!

Crveno-bele boje zauvek u srcu.

Posle tri više nego uspešne sezone u dresu Crvene zvezde, potencijalni reprezentativac Srbije Branko Jovičić vraća se u Rusiju, prelazi u redove tamošnjeg premijerligaša Urala. Popularni Bakula odigrao je u petak poslednji meč u ovoj eri u crveno-belom dresu, a posle zvižduka sudije Novaka Simovića nije mogao da sakrije emocije. Krenule su suze…

Kreće Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u novu evropsku sezonu večeras (21.00) na Marakani i to protiv - Evrope, šampiona Gibraltara. Očekuje se lak posao za srpskog šampiona koji je raspucan na startu sezone, a kvota na kombinazziju 1&4+ je 1,47. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Evropa.

- To je bila čista emocija. Te suze su izašle iz srca, izašle su iz duše. Prelepe tri godine su iza mene, mnogo toga sam ostvario sa Zvezdom. Stvarno mi je mnogo teško, čak i kad se prisetim dve teške povrede, ništa ne bih promenio, sve bih isto uradio. Ta hemija među nama, ti momci koji su bili uz mene kada mi je bilo teško, bili su mi kao roditelji, kao braća. Oni su razlog zbog kog se loše stvari zaboravljaju i zbog koga se na kraju mora suza da se pusti - počeo je Jovičić priču za "MaxBet sport".

Nije u petak uveče zaplakao samo Bakula, suze su bile u očima kapitena i njemu velikog prijatelja Milana Borjana, ali i trenera Dejana Stankovića koji ga je zagrlio i tešio.

- Uh! Nisam samo ja plakao. Video sam suze kod Dekija. Šta mi je rekao? Poželeo mi je sreću. Video je kako sam emotivno doživeo odlazak, tešio me je, on to bolje zna, sam je doživeo odlazak iz Crvene zvezde svojevremeno. Suze saigrača na kraju su samo pokazatelj koliko dobra atmosfera vlada u svlačionici i da smo mi više od tima. Da smo porodica - istakao je 27 godišnji vezista.

Odlazak iz Crvene zvezde nije zbogom, već samo doviđenja. Klub, saigrači i navijači ostaju u glavi i srcu.

Crvena zvezda je moj klub, moja kuća. Fizički idem iz nje, ali u glavom ostajem ovde. Ljubav prema ovom grbu ne može da se opiše i objasni, ona mora da se doživi. Stvarno ne postoje reči kojima bih mogao da opišem vreme provedeno u Zvezdi. Tvrdim da je ovo bila najbolja generacija kluba od one koja je u Bariju osvojila Kup šampiona - dodao je Branko Jovičić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA MOŽE DA BUDE NOSILAC U TREĆEM KOLU KVALIFIKACIJA: Potrebno je da se ISPUNI SAMO ovaj uslov

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2020

Jasna kalkulacija...Ukoliko eliminiše Evropu sa Gibraltara, što bi trebalo da bude formalnost, fudbalere Crvene zvezde u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona očekuje pobednik meča Dinamo Tbilisi – Tirana...Eventualni plasman u treće kolo donosi crveno-belima veliku šansu da se nađu u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.