ZVEZDA ČEKA NIŠLIJE: Na duplu POBEDU može lepo da se ZARADI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2020, 09:59

ZVEZDA ČEKA NIŠLIJE: Na duplu POBEDU može lepo da se ZARADI!

Crveno-beli veliki favoriti.

Ubedljivom pobedom nad Novim Pazarom (3:0), fudbaleri Crvene zvezde započeli su odbranu trona u Superligi Srbije.

Novi ispit za izabranike Dejana Stankovića, pred evropske izazove, biće mali derbi protiv Radničkog. Meč sa Nišlijama, takođe, se igra na stadionu "Rajko Mitić", a crveno-beli su veliki favoriti u ovom duelu.

Trener Radničkog iz Niša Radoslav Batak najavio je da će danas (19.00) na Marakani izvesti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kombinovani sastav, što bi Zvezdi trebalo da dodatno olakša posao. Kec je 1,20, a Dupla pobeda (pobeda domaćina u oba poluvremena gledajući ih kao odvojene događaje) 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda – Radnički Niš.

U poslednjih pet međusobnih mečeva, Zvezda je trijumfovala četiri puta, od toga ima tri pobede zaredom, dok su Nišlije jedini put iznenadile srpskog šampiona 23. novembra 2018. godine na "Čairu" (2:2). Sezonu kasnije, gotovo istog dana, klubu sa Marakane je pripao poslednji međusobni okršaj, takođe, odigran u Nišu (2:0).
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SADA JE SVE JASNO: Čović OBJASNIO kolike su plate u Zvezdi i kolika su NAJVEĆA primanja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2020

Crveno-beli stvaraju moćan tim...Više puta se prethodnih dana "šuškalo", a na sednici Skupštine Košarkaškog kluba Crvena zvezda sada je i potvrđeno: šampion Srbije imaće u narednoj sezoni za 30 posto manji budžet nego prethodne takmičarske godine!..Trener Radničkog iz Niša Radoslav Batak...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.