ZVEZDA ČEKA IGOKEU: Gavrilović ne može da računa na trojicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA ČEKA IGOKEU: Gavrilović ne može da računa na trojicu

Utakmica se igra sutra od 21 čas.

 Trener košarkaša Crvene zvezde Andrija Gavrilović rekao je da ne očekuje laku utakmicu protiv Igokee u šestom kolu ABA lige i da će rivala dočekati sa maksimalnim respektom. Crveno-beli će goste iz Laktaša dočekati sutra od 21 čas u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' bez Derika Brauna i Filipa Čovića koji su povređeni, dok je neizvesno igranje Dejana Davidovca. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

 - Ne očekujemo laku utakmicu. Ekipa Igokee ima svoj kvalitet i ambicije i svakako su na mnogo lošijoj poziciji nego što to govore njihove igre, a i sastav koji imaju. U tom smislu već su napravili i neke promene u svom rosteru kako bi predupredili rizike. Tu je stigao i trener koji dobro poznaje i klub i sredinu u kojoj je već pravio uspehe - rekao je Gavrilović. - Sa druge strane, mi moramo da odigramo dobru utakmicu i to lišeni pomoći Brauna i Čovića kako bi stigli do bodova pred novu seriju teških utakmica i novi dupli program, koji nas očekuje naredne nedelje. Pod znakom pitanja za ovaj meč je i Davidovac.

Kapiten Branko Lazić kaže da dobro poznaju protivnika i da će recept za pobedu biti dobra igra u defanzivi.

Često smo igrali sa njima, dobar su tim. Svakako mnogo bolji nego njihov položaj na tabeli. Vratio se trener Bajić koji dobro poznaje klub, vec su promenili neke igrace i sve to govori da veruju da mogu mnogo više. Sa naše strane recept se zna. Čvrsto u odbrani, bez padova u igri, jer su nam bodovi izuzetno važni u narednoj utakmici - naglasio je Lazić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

CRVENO-BELI DANAS DOČEKUJU TIM IZ REPUBLIKE SRPSKE: Na Igokeu bez Čovića i Brauna

Izvor: Kurir, 11.Nov.2019, 00:46

Košarkaši Crvene zvezde nadaju se da će pobedom nad Igokeom (21.00) zalečiti rane koje im je naneo Real u Evroligi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.