ZVANIČNO - Odjeknula Zvezdina transfer bomba! (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO - Odjeknula Zvezdina ''transfer bomba''! (foto)

Iz kluba poručuju da je u izvanrednom fizičkom stanju, a šta će još doneti klubu?

''Delije'' mogu da odahnu, Crvena zvezda je i zvanično potvrdila da je ''Kej Si'' Rivers postao novi košarkaš aktuelnog šampiona Srbije!

Podsetimo, on je juče doputovao u Beograd na završne pregovore i lekarske preglede, sve je to uspešno okončano, pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvena zvezda ovog popodneva na zvaničnom sajtu objavila:

''KC Rivers prošao lekarske preglede i potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom do kraja sezone!''

Iz Zvezde naglašavaju da 31-godišnji Rivers crveno-belima donosi ''veliki kvalitet na terenu, radnu etiku, imidž ozbiljnog profesionalca i porodičnog čoveka''.

''Kej Si'' Rivers igra na pozicijama ''dva'' i ''tri'', a u Zvezdu dolazi iz italijanske Ređo Emilije. Tokom blistave karijere osvojio je i Evroligu 2015. sa Real Madridom, a posle potpisivanja ugovora sa Crvenom zvezdom, dao je i prvu izjavu za klupski sajt.

"Crvena zvezda je tako veliki klub sa veoma bogatom istorijom. Imao sam prilike u bliskoj prošlosti da igram u Beogradu,  video sam sve… Ti navijači, ta atmosfera... bilo je veoma uzbudljivo,bilo je sjajno. Ko ne voli da igra u takvoj atmosferi, pred takvim navijačima?







Zato se veoma radujem zbog dolaska ovde i spreman sam da igram važne utakmice pred navijačima koji sa toliko strasti podržavaju svoj tim, da pomognem klubu da osvoji najvažnije trofeje i vrati se u Evroligu. To je moj cilj,  izazov za mene, jer sam uvek išao za izazovima.







Zato, kada je me je menadžer obavestio ko me želi, i šta su ciljevi kluba… vidite da sam već ovde u Beogradu i spreman. To dovoljno govori zar ne?” rekao je Rivers po okončanju lekarskih pregleda, koji su, kako navode iz Zvezde, pokazali da je ''Kej Si'' u izvanrednom fizičkom stanju.

-

Rivers i zvanično u dresu Crvene zvezde! | 📝: https://t.co/5DuHgZSPZs

Welcome! 🔴⚪️#WeAreTheTeam #kkcz #Zvezdas pic.twitter.com/aVRj8zfBeh

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) February 11, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rivers zvanično u Crvenoj zvezdi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2019

Američki košarkaš Kej-Si Rivers zvanično je pojačao Crvenu zvezdu, objavljeno je na sajtu kluba...Bivši šuter Panathinaikosa i Real Madrida, sa kojim je osvojio Evroligu, prošao je lekarske preglede i potpisao ugovor do kraja sezone sa crveno-belima..."Crvena zvezda je veliki klub sa bogatom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

''Delije'' slave novo pojačanje, zahvalnost Čoviću, uz još jednu veliku želju: ''A onda se pali mašina...'' (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2019

Sjajno raspoloženje među navijačima Crvene zvezde ove večeri, ovako su reagovali na zvaničnu potvrdu najnovijeg transfera...Košarkaška vest dana u Srbiji je dolazak iskusnog šutera ''Kej Si'' Riversa iz Ređo Emilije u Crvenu zvezdu, a transfer je tokom popodneva i zvanično potvrđen od strane...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.