ZVANIČNO - Dok navijači čekaju Đenku, Zvezda dovela reprezentativca!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2019, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO - Dok navijači čekaju ''Đenku'', Zvezda dovela reprezentativca!

Zvezda završila još jedno pojačanje!

Baš kao i prethodne večeri, Crvena zvezda je i ovog puta oko ponoći ponovo obradovala svoje navijače!

Na zvaničnom sajtu kluba potvrđeno je da je Ognjen Kuzmić potpisao dvogodišnji ugovor sa šampionom Srbije i ABA lige!

Iskusni centar se vratio u Zvezdu posle sezone 2016/17 tokom koje je uspešno branio boje crveno-belih, a onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ostvario transfer u madridski Real. Nažalost, povreda ga je sprečila da ostavi veći trag u kraljevskom klubu, pa je odlučio da se ovog leta vrati na mesto uspeha.

Kuzmić se nalazi na spisku selektora Aleksandra Đorđevića i ovog leta će se boriti za mesto u našem nacionalnom timu za Svetsko prvenstvo u Kini.

Ranije danas je odjeknula informacija da se u Zvezdu vraća i Čarls Dženkins, ali večeras to još uvek nije potvrđeno.

''Nakon obnavljanja ugovora sa Beronom, Čovićem, Lazićem, Fajeom, Simanićem, Perperogluom, i potpisa jednogodišnjeg ugovora sa Derikom Braunom, Crvena zvezda je angažovanjem Ognjena Kuzmića obavila još jedan veliki posao u ovom prelaznom roku, koji za klub još nije završen.





O daljim koracima i narednim akvizicijama Crvene zvezde u prelaznom roku, javnost će biti blagovremeno obaveštavana'', navodi se na sajtu Crvene zvezde.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.