ZNA SE TAČAN IZNOS: Evo koliko će MILIONA zaraditi Crvena zvezda ako izbori plasman u LŠ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2021, 15:51

ZNA SE TAČAN IZNOS: Evo koliko će MILIONA zaraditi Crvena zvezda ako izbori plasman u LŠ!

Neverovatna cifra...

Beogradska Crvena zvezda osvojila je četvrtu titulu prvaka Srbije uzastopno, što ukupno broji 32. pehara u vitrini u Ljutice Bogdana. Ovim rezultatom, crveno-beli su uspeli da ostvare šansu da izbore plasman u Ligu šampiona preko kvalifikacija koje slede. Plasman u elitno takmičenje neće biti mala stvar, barem što se tiče novca.

Ukoliko se domognu plasmana u Ligu šampiona, crveno-belima bi se to znatno isplatilo, uzevši u obzir da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << premija za plasman iznosi 15.640.000 evra.

Kako Koltron izveštava iz UEFA, svaki remi u najjačem evropskom klupskom takmičenju će vredeti čak 900.000 evra, dok bi pobeda bila vredna 2.800.000.

Ako se uzmu u obzir bonusi, eventualna prodaja ulaznica, TV prava i reklame, Zvezda bi mogla da se domogne cifre od preko 20.000.000 evropskih novčanica.

Još samo ostaje da se odredi najteži deo posla a to je da se preko kvalifikacija izbori plasman u čuveno takmičenje.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ana Semenovič bivša ruska klizačica
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.