ZAGREVANJE ZA ŽREB Britanci ujedinjeni – samo da se izbegne Crvena zvezda!

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2019, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAGREVANJE ZA ŽREB Britanci ujedinjeni – samo da se izbegne Crvena zvezda!

Sporski mediji širom Evrope potpuno su posvećeni današnjem žrebu za Ligu šampiona, koji počinje od 18 časova. Na svim evropskim jezicima je moguće pročitati različite analize i varijante koji klubovi su poželjni iz kog šešira, a koje treba izbeći.
Kvota u MaxBetu na trijumf Čelsija protiv Šefild junajteda je 1.40.
Britanski mediji su tako ujedinjeni u jednom stavu – iz najslabijeg, četvrtog šešira valja ne izvući šampiona Srbije Crvenu zvezdu. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Portal “Football.co.uk” je objasnio detaljno zašto.
Crvena zvezda ima mnogo toga. Gostovanje protiv Srba je zaista zastrašujuće iskustvo, kada se uzme u obzir atmosfera koju znaju da naprave njihovi navijači. Samo pitajte Liverpul. “Crveni” su ostali nedorečeni u Beogradu pre devet meseci. Mučili su se da se izbore sa zaglušujućom bukom sa tribina i neprijateljskom atmosferom, kako na terenu, tako i van njega.
Zato se navodi da je Zvezda najgora moguća opcija iz četvrtog šešira, dok se kao najbolja provlači francuski Lil.
Britanski Ekspres je otišao korak dalje i obavio simulaciju žreba. Zvezdu su kuglice smestile u D grupu, sa Mančester sitijem, Borusijom iz Dortmunda i Dinamom iz Zagreba.

Šta su za Zvezdu najlakša, najteža i najdosadnija opcija na žrebu za LŠ, a šta bi navijači najviše voleli?


The post ZAGREVANJE ZA ŽREB Britanci ujedinjeni – samo da se izbegne Crvena zvezda! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.