Vulić i Petrović: Biće drugačije u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2019, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulić i Petrović: Biće drugačije u Beogradu

Fudbaleri Crvene zvezde Miloš Vulić i Njegoš Petrović složili su se da je Totenhem bio dominantan sinoć u Londonu, ali i da će meč u Beogradu, sa istim rivalom, biti potpuno drugačiji.

Crveno-beli su izgubili sa 5:0 i pretrpeli jedan od najtežih poraza u klupskoj istoriji na međunarodnoj sceni.

"Teška utakmica za nas, rano smo primili gol, na nesreći iz prekida i to je promenilo tok. Morali smo više da se otvorimo i dali smo im više prostora. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Posebno napadačima, videlo se koliko su brzi u tom delu i moćni", rekao je Vulić novinarima posle utakmice u Londonu.

Vulić, koji je bio veliki optimista pred put u Englesku, kaže da nije iznenađen superiornom igrom Totenhema.

"Izgubili smo visokim rezultatom, ali moramo da dignemo glave. Čekamo Totenhem kod kuće i biće drugačiji meč. Znači he nam podrška navijača, vetar u leđa", naveo je Vulić i dodao da žali za situacijom kod prvog gola.

"Mislim da smo mogli bolje da reagujemo kod tog kornera. Morali smo bolje da markiramo Kejna".

Njegov saigrač Njegoš Petrović u drugom poluvremenu osetio je snagu viceprvaka Evrope.

"Videlo se kakva je ekipa Totenhem, ovo je druga dimenzija fudbala. Zasluženo su pobedili tolikom razlikom. Očigledno je da jesu dominantni, tek u igri shvatimo koliko je teško", poručuje on.

Petrović se složio sa Vulićem da će Zvezda biti mnogo bolja protiv Totenhema u Beogradu.

"Sigurno će biti drugačije, zbog naše publike. Nikom do sada nije bilo lako na 'Marakani', pa neće ni Totenhemu", zaključio je mladi vezista, dodavši da se nada da će Zvezda ostati u Evropi.

Fudbaleri Crvene zvezde 6. novembra igraju protiv Totenhema na stadionu "Rajko Mitić" u 4. kolu B grupe Lige šampiona.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.