Vulić: Na vreme sam dao gol i to nam je dalo samopouzdanje da pobedimo

Izvor: B92, 02.Okt.2019, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulić: Na vreme sam dao gol i to nam je dalo samopouzdanje da pobedimo

Crvena zvezda je golovima Vulića, Milunovića i Boaćija pobedila Olimpijakos sa 3:1.

Strelac drugog gola na večerašnjem meču Miloš Vulić rekao je da presrećan zbog pobede.

"Dosta nam je pomoglo isključenje igrača Olimpijakosa, ali u tim trenucima smo preuzeli inicijativu, kontrolisali smo igru. Na vreme sam postigao taj gol i to nam je ulilo dodatno samopouzdanje da nastavimo da pritiskamo poslednju liniju Olimpijakosa", rekao je Vulić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Vulić je protiv Olimpijakosa postigao svoj prvi pogodak u Ligi šampiona.

"Ovo mi je prvenac u Ligi šampiona, tako da sa veoma srećan. Pre svega zbog pobede, a onda i zbog gola", dodao je on. On je naveo da se kroz medije se stvorila slika da će ovo biti prijateljska utakmica, zbog navijača. "Međutim, na terenu to ne postoji. Borili smo se svih 90 minuta i uspeli da osvojimo sva tri boda", rekao je on.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.