Vujadin Savić o pozitivnom rezultatu na Kovid19: Osećam se odlično (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 19.Jun.2020, 15:31

Vujadin Savić o pozitivnom rezultatu na Kovid19: Osećam se odlično (FOTO)

Ono što mi je veoma važno je da svi znaju da posle derbija u Kupu nisam bio u kontaktu ni sa jednim igračem Crvene zvezde, napisao je Savić Srpski internacionalac Vujadin Savić oglasio se na Instagramu posle dobijanja pozitivnig testa na virus korona. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je obavestio javnost da se dobro oseća i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << se potražio lekarsku pomoć čim je dobio blagu temperaturu. - Želim da poručim javnosti da su mi danas stigli rezultati testa na korona virus i da sam pozitivan. Osećam se odlično i samo sam pre 4 dana imao blagu temperaturu koja je već ujutru nestala! Sada ne osećam bilo kakav problem. Ono što mi je veoma važno je da svi znaju da posle derbija u Kupu nisam bio u kontaktu ni sa jednim igračem Crvene zvezde, niti da sam dolazio u prostorije kluba. Takođe, već 10-ak dana sticajem okolnosti, nisam se video ni sa roditeljima. Čim sam osetio taj jedini simptom osta sam u samoizolaciji i nisam želeo ništa da rizikujem. Dobro sam i nadam se da ću brzo ozdraviti - napisao je Vujadin Savić.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasio se Vujadin Savić: Osećam se odlično, nisam dolazio u Zvezdine prostorije

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jun.2020

„Dobro sam i nadam se da ću ozdraviti“, poručio je bivši štoper..Vest da je bivši štoper Crvene zvezde Vujadin Savić bio pozitivan na korona virus, izazvala je blagu paniku u Ljutice Bogdana. Posebno što je iskusni štoper imao kratak susret sa nekadašnjim saigračima posled Kup susreta...

Nastavak na MozzartSport.com...

OGLASIO SE VUJADIN SAVIĆ NAKON SAZNANJA DA IMA KORONU "Već 10 dana nisam video ni roditelje"

Izvor: Blic, 19.Jun.2020

Fudbaler Vujadin Savić oglasio se nakon saznanja da je pozitivan na korona virus.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.