Voždovčani najavili NADIGRAVANJE sa Zvezdom! U pravom smislu...

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2019, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voždovčani najavili NADIGRAVANJE sa Zvezdom! U pravom smislu...

To su posebno naglasili u najavi ovog meča.

Fudbaleri Voždovca sutra u prvenstvenoj utakmici od 19 časova dočekuju aktuelnog šampiona Crvenu zvezdu, a ovaj meč su najavili sportski direktor kluba, Jovan Damjanović, kao i jedan od junaka prošlonedeljne pobede nad Vojvodinom, Nemanja Nikolić.

Damjanović je na početku svog obraćanja javnosti uputio lepe reči na adresu sutrašnjeg rivala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali onda je naglasio da će njegov tim protiv Zvezde pokazati sav svoj kvalitet.

''U sutrašnjem meču dočekujemo klub koji je u poslednje dve godine u 'kremu' evropskog fudbala i to je za nas dodatni motiv da pokažemo kakav fudbal možemo da igramo.







Imamo ozbiljan igrački kadar, i to smo dokazali u prošlom meču u Novom Sadu.







Ekipa je izuzetno selektirana sa mnogo talentovanih igrača, i kvalitetnim iskusnim igračima koji su im prava podrška. Sutra je za nas ključna reč 'igra'.







Ne želimo da se 'borimo i tako dalje', ne želimo da koristimo te fraze, želimo da se nadigravamo u svakom smislu te reči i da pokažemo sav raskoš talenta koji naš tim poseduje'', poručio je Damjanović.

Slično razmišlja i Nemanja Nikolić.

''Kao što je rekao i direktor, želimo da se sutra nadigravamo i da pokažemo da možemo da pariramo i najboljim ekipama u našem prvenstvu i našim predstavnicima u Evropi. U poslednjih nekoliko kola smo pokazali da dižemo svoju formu i da igra našeg tima postaje sve prepoznatljivija. Želimo da nastavimo taj trend sutra, i nadam se da ćemo uz veliku podršku naših navijača sa tribina ostvariti dobar rezultat'', izjavio je Nikolić.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Voždovčani pred Zvezdu: Ne želimo da se borimo, ne želimo fraze - želimo da igramo fudbal, da se nadigravamo

Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2019

Fudbaleri Voždovca sutra će na svom stadionu ugostiti aktuelnog šampiona, ekipu Crvene zvezde. Odložena utakmica trećeg kola Superlige počinje u 19 časova. Kapacitet stadiona na krovu TC Stadion za ovaj meč biće smanjen na 1.650 mesta, a ulaznice će biti u opticaju samo na dan utakmice na...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.