Vezista na izlaznim vratima Marakane, Zvezdina potera za napadačem se nastavlja, trojica na meti!

Izvor: Sportske.net, 14.Jul.2020, 09:47

Vezista na izlaznim vratima Marakane, Zvezdina potera za napadačem se nastavlja, trojica na meti!

Čeka se odlazak Boaćija i Pavkova kako bi se napravio prostor za novajlije.

Crvena zvezda traži novog napadača i to nije tajna.

Klub želi da proda Ričmonda Boaćija i Milana Pavkova, čini se da će jedino Tomane ostati, ali to ne znači da neće imati paklenu konkurenciju.

Kako piše Sportski žurnal, prvi pik za dolazak na Marakanu ostaje Anderson Oliveira.

Brazilac iz Famalikaoa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je profil napadača kakvog Zvezda traži, mlad je (1997) i brz, međutim u čitavu priču se uključila i mogućnost da iskusni Slovenac Tim Matavž posle rastanka sa Viteseom takođe pojača "crveno-bele".

Matavž je ponuđen srpskom šampionu preko određenih menadžera, pa se čeka odgovor iz Ljutice Bogdana.

Treće ime je i dalje tu, Mateo Rategi još uvek figurira kao potencijalno pojačanje koje bi došlo u Zvezdu na pozajmicu iz Boke juniors.

Argentinac navodno želi određene garancije da će dobiti prostora da igra, no sve zavisi od potencijalnog dolaska Andersona Oliveire.

Isti izvor prenosi da je Dušan Jovančić blizu odlaska iz kluba, za njega je zainteresovan Al Tavon iz Saudijske Arabije koji je spreman da isplati 800.000 evra na ime obeštećenja.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.