Veselinovića pitali za Zvezdinu klupu, šta kažete na njegov odgovor?

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veselinovića pitali za Zvezdinu klupu, šta kažete na njegov odgovor?

Aleksandar Veselinović govorio o mogućem angažmanu.

Glasne su priče da bi Vladan Milojević mogao da napusti kormilo Crvene zvezde, a sa druge strane on ima važeći ugovor i prilično je rano govoriti o tome dok se polusezona ne završi.

Jedan od onih koji se dovode u vezu sa Zvezdom jeste i Aleksandar Veselinović, šef stručnog štaba Čukaričkog.

On je u razgovoru za "Elta HD" rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da "nije šaman" i da ne zna gde će ga put odvesti.



"Sve što mogu da kažem je da sam vezan za Čukarički. U septembru smo, u dogovoru sa predsednikom kluba, moj stručni štab i ja produžili ugovor na četiri godine i sve naše profesionalne ambicije trenutno su vezane za Čukarički.







Šta će biti u budućnosti, što kažu Rusi, 'ja nisam šaman, vidovit, da znam kuda će nas voditi putevi budućnosti', ali zaista moramo pošteno da izvršavamo obaveze u klubu u kom smo trenutno", rekao je Veselinović.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.