Večera sa Markom Marinom za pomoć trogodišnjoj Heleni

Izvor: RTS, 15.Okt.2019, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večera sa Markom Marinom za pomoć trogodišnjoj Heleni

Humanitarna organizacija "Zajedno za život" organizovala je još jednu u nizu humanitarnih večera sa poznatim sportistima za pomoć oboleloj deci, a ovoga puta pruža se prilika za druženje sa Markom Marinom. Pomoć je namenjena trogodišnjoj Heleni Gavran kojoj je potrebno 500.000 evra kako bi se izborila sa teškim tumorom na mozgu.
Fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Crvene zvezde Marko Marin izvešće u nedelju uveče na večeru donatora koji na internet licitaciji ponudi najveću cifru za priliku za druženje sa njim.

Licitacija će se odigravati na OVOM linku u naredna četiri dana, sve do subote uveče.
U avgustu ove godine Heleni je dijagnostikovan hidrocefalus, ali i izuzetno maligni tumor na mozgu (meduloblastom IV gradus ), zbog kojeg su izvršene već dve operacije.
Jedini spas za Helenu jesu terapije i lečenje koje može da se obavi u Parizu, ali za koji porodica nema sredstva.
Od potrebnih 500.000 evra sakupljena je polovina sume. Dakle, potrebno je još 250.000 evra da bi Helena dobila priliku za izlečenje.
Učešćem u ovoj akciji Marko Marin se pridružio drugim sportistima koji su večerali sa donatorima, i tako pomagali oboleloj deci kroz akcije Humanitarne organizacije "Zajedno za život".
Marin nastavlja niz koji su humanitarnim večerama započeli Miroslav Raduljica, Milan Borjan, Vujadin Savić i Andrea Trinkijeri.

Oni koji nisu u mogućnosti da licitiraju za humanitarnu večeru sa Markom Marinom, Heleni mogu pomoći uplatom na račune ili slanjem SMS-a na broj 3030. Potrebno je upisati: 707.
Prilikom slanja SMS-a iz Švajcarske potrebno je upisati: human707 i poslati SMS na broj 455.
Broj dinarskog računa: 160-552151-92
Broj deviznog računa: 00-540-0004253.9
IBAN: RS35160005400004253935
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AKCIJA ZA POMOĆ U LEČENJU Budi human – osvoji večeru sa Marinom

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2019

Fudbalski klub Crvena zvezda priključio se humanitarnoj akciji za pomoć maloj Heleni Gavran. Crveno-beli će pružiti pomoć organizaciji “Zajedno za život” učestvovanjem u internet  licitaciji, čiji će pobednik otići  na večeru sa kapitenom Markom Marinom.. Svi oni koji žele da se druže...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.