Vanredne kontrole za Delije na ulazu u Nemačku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Sep.2019, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredne kontrole za Delije na ulazu u Nemačku

Nemačka policija od jutros sprovodi vanredne i rigorozne kontrole na ulasku u zemlju za navijače Crvene zvezde.

Uprkos šengenskom režimu policija u velikom broju i već spremnim "maricama" dočekuje automobile iz Srbije, BiH i drugih zemalja i sprovodi dodatnu kontrolu.

Kako javlja reporter Tanjuga, odmah po ulasku u Nemačku iz pravca Austrije zaustavljena je i grupa beogradskih novinara koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << krenula da izveštava iz Minhena i više od sat vremena zadržana na nekadašnjoj granici.

Sutrašnjoj utakmici Lige šampiona između Bajerna i Zvezde igra se od 21 sat, a očekuje se da na Alijanc areni bude oko 5.000 navijača crveno-belih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NEMAČKA POLICIJA SPREMA PAKLEN DOČEK ZA DELIJE: Evo šta čeka navijače Crvene zvezde u Minhenu! (FOTO)

Izvor: Kurir, 17.Sep.2019

Nemačka policija od jutros sprovodi vanredne i rigorozne kontrole na ulasku u zemlju za navijače Crvene zvezde.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.