Vanja: Vatreniji doček? Pa nisam ja Novica VIDEO

Izvor: B92, 29.Nov.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja: Vatreniji doček? Pa nisam ja Novica VIDEO

Vanja Marinković, košarkaš Valensije, govorio je o utiscima posle poraza od Crvene zvezde.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Valensiju u 11. kolu Evrolige šutem Lorenza Brauna u poslednjoj sekundi.

Marinković kaže da je njegova ekipa sama kriva za poraz.

"Sami smo krivi za ovaj poraz. Loše smo počeli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drugo poluvreme, nešto smo se uplašili, pa i ja. Tu su napravili razliku, mi smo ih prestigli, ali kad nisi zaslužio – nisi zaslužio. Dobra odbrana, težak šut, ali to je to", izjavio je Marinković.

On je pohvalio igru Zvezde "koja izgleda bolje nego na početku sezone".

"Bolje izgledaju nego na startu sezone. Mislim da će ih pobeda u Kaunasu i ova podići. U poslednje vreme igraju dobro i mislim da će dodatno dići samopouzdanje", dodao je Vanja.

Bivši as Partizana nije imao konkretan odgovor na pitanje zašto su se gosti uplašili u drugom poluvremenu.

"Svi smo ušli u neku frku, nemam pojma (zašto). Teško je igrati ovde, to svi znaju. Bilo mi je čudno, da budem iskren. Nisam dugo bio ovde, malo sam se odvikao, malo mi je prijalo", istakao je Marinković i uz smeh o odgovorio na pitanje da li je očekivao "vaterniji" doček navijača nekada rivalskog kluba:

"Ne, očekivao sam to... Nisam ja Novica (Veličković)".
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Marinković: Doček u „Pioniru“? Očekivao sam ovako nešto, nisam ja Novica Veličković

Izvor: Večernje novosti, 29.Nov.2019

Svi znaju da je teško igrati u ovoj dvorani. Bilo mi je malo čudno, jer dugo nisam bio ovde - rekao je Vanja posle poraza od Zvezde Započeo je Vanja Marinković dobro meč protiv Zvezde, postigao devet poena u prvoj četvrtini, ali samo dva u nastavku. Sve to je uticalo na...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.