VRAĆEN NA INTENZIVNU NEGU: Prosinečki ponovo operisan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2018, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRAĆEN NA INTENZIVNU NEGU: Prosinečki ponovo operisan!

Lekari tvrde da je legendarni fudbaler Crvene zvezde u stabilnom stanju.

Selektor Bosne i Hercegovine Robert Prostinečkiponovo je operisan u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu. Legendarni fudbaler Crvene zvezde je morao na operacioni sto drugi put u poslednjih 10 dana, piše Dnevni avaz.

Prosinečkom je sporo zarastala rana, pa su lekari morali da izvedu novi operativni zahvat.

- Druga operacija je obavljena u subotu. Dobro je podneo operativni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zahvat i njegovo stanje je trenutno stabilno. Ništa nije strašno, ali je operacija bila neizbežna – naveo je izvor Dnevnog avaza.

Prosinečki se požalio na bolove u stomaku posle povratka iz Las Palmasa, gde je selekcija BiH 18. novembra odigrala prijateljski meč sa Španijom. Pet dana kasnije operisan je zbog problema sa tankim crevom.

- Selektor Prosinečki do daljnjeg je vraćen na intenzivnu negu. Za sada postoperativni oporavak ide dobro, a ako tako ostane, onda će krajem sedmice biti vraćen na odeljenje Abdominalne klinike KCUS-a – navodi Dnevni avaz.

Tokom bolničkih dana, uz selektora BiH je njegova supruga Vlatka, kojoj je NSBiH osigurao vozača i pratioca.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.