Izvor: HotSport.rs, 24.Okt.2017, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VLADAN MILOJEVIĆ: Očekujem ofanzivnu utakmicu, ima igrača koji cepaju poslednji atom snage!

Crvena zvezda u sredu od 18 časova igra odloženi meč 9. kola Superlige Srbije protiv Spartaka, a trener Vladan Milojević se nada efikasnoj utakmici.

– Vrlo malo imamo vremena da se spremamo za utakmice, a Spartak je dobra ekipa, ukonponovana i to dobro od strane mog kolege Veselinovića, čiju filozofiju znam i rezultati pokazuje da su ozbiljan rival Očekujem težak ispit – rekao je Vladan Milojević.
Kurs nije promenjen, o 11 koj će igrati protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Spartaka odlučiće danas posle treninga.
– Mi imamo naš kurs koji nije promenje, pa čekam da vidim situaciju sa igračima koja nije sjajna zbog povreda, ali istrčaće najboljih 11 – krtak je bio Milojević.
Trener Crvene zvezde nije želeo da se osvrće na meč sa lučanskom Mladosti.
– Neću da se vracam na prethodnu utakicu, imam svoje mišljenje i stav, ali ovde može drugačije da se shvati. Mi smo je analizirali imao sam šta da kažem igračima i idemo dalje.
Odmora nema, iako pojedini igrači crpe polsednje atome snage.
– Nisam od onih koji prave dugoročne planove, a umor je cena na tri koloseka plus reprezentativci kao Boaći koji putuje mnogo kao i Stojković, koji ne može da odmori. To je jedno veliko iskustvo i eto šta znači profesionalizam. U Premijer ligi imaju veći broj igrača, a Arsenal ima 50 momaka i tri postave, a mi moramo da se naviknemo. Moraju da trpe bol i umor, moraju da igraju.
Vladan Milojević se nada da će utakmica sa Spartakom biti efikasna.
– Iskreno bih voleo da meč bude efikasan sa naše strane, a da je Spartak na drugom mestu iza nas po broju golova je dokaz. Navijači su fenomenalni i imaju otvoren poziv da dođu da pomognu momcima – rekao je Milojević.
Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Mirko Marković
The post VLADAN MILOJEVIĆ: Očekujem ofanzivnu utakmicu, ima igrača koji cepaju poslednji atom snage! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević zabrinut pred Spartak: Van stroja pola tima, moraće da igraju i roviti

Izvor: BKTV News, 24.Okt.2017

Crvena zvezda u sredu dočekuje Spartak Ždrepčevu krv u odloženom meču devetog kola Superlige, a kako je na konferenciji za medije pred ovaj meč naglasio trener "crveno-belih" Vladan Milojević, zdravstvena situacija je skoro alarmantna...Savić i Rikardinjo definitivno su van stroja, Kanga i Boaći...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.