VIDEO: Božović u centru haosa na utakmici - rivale hvatao za vrat

Izvor: Večernje novosti, 20.Okt.2019, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Božović u centru haosa na utakmici - rivale hvatao za vrat

Crnogorski stručnjak koji vodi Krila Sovjetov nije mogao da obuzda temparament na utakmici protiv Orenburga Fudbaleri Krila Sovjetov su nastavili sa odličnim igrama. Puleni Miodraga Božovića su zabeležili treći uzastopni trijumf u Rusiji. Pogotkom Pola Antona su savladali Orenburg.Međutim, nije to ono što je obeležilo utakmicu. U samoj završnici je došlo do velike tenzije na terenu. A, u centru pažnje bio je bivši trener Crvene zvezde Miodrag Božović.Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << jednom od snimaka koji se pojavio se vidi da crnogorski stručnjak nasrće na jednog od predstavnika protivničkog tima i da ga hvata za vrat. Grofovi asistenti su na vreme reagovali i sprečili da izbije još veći incident.Sudija Kazarcev je prvo isključio kapitena Krila Sovjetov Onjukova koji je ceo haos inicirao nesmotrenim startom, a crvene kartone dobili su i Božović i njegov kolega sa klupe gostiju Vladimir Fedotov.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

BOŽOVIĆ IZGUBIO ŽIVCE: Grof HVATAO za gušu, zatim ISKLJUČEN, ali došao do velike pobede (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2019, 00:11

Incidenti u finišu utakmice...Fudbaleri Krila Sovjetov savladali su kao gosti Orenburg rezultatom 1:0, što je bila  treća uzastopna pobeda tima Miodraga Božović, koja je ovoga puta protekla uz velike tenzije pred kraj utakmice.  U centru pažnje bio je bivši trener Zvezde, koji je utrčao da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.