VEZISTA ZVEZDE IZRIČIT: Izvukli smo pouke iz Večitog derbija, na pobedu u Kruševcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2018, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEZISTA ZVEZDE IZRIČIT: Izvukli smo pouke iz Večitog derbija, na pobedu u Kruševcu

Napredak čeka šampiona Srbije.

Fudbaleri Crvene zvezde se posle 158. Večitog derbija u kom su odigrali 1:1 protiv Partizana pripremaju za odloženi meč petog kola Superlige Srbije protiv Napretka u Kruševcu. Utakmica je na programu u sredu, 26. septembra, od 18:30 časova. Tim povodom, intervju za klupski sajt je dao Veljko Simić.

- Napredak je nezgodna i kvalitetna ekipa, predvođena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobrim trenerom. Svesni smo toga i bićemo sto posto spremni za utakmicu. Znamo da je gostovanje u Kruševcu uvek neugodno tako da temeljno analiziramo njihovu igru, poštujemo ih kao i svakog protivnika i maksimalno se pripremamo za utakmicu. Tri boda su nam prioritet, teško je predvideti kako će se razvijati situacija na terenu, ali uveren sam da ako otvorimo utakmicu kako treba neće biti problema. Obaveza nam je da nastavimo niz bez poraza – rekao je Simić.

Zvezda se sa 22 osvojena boda nalazi na prvom mestu na tabeli Superlige Srbije.

- Svi u timu pristupamo svakoj utakmici podjednako ozbiljno. Znamo da nam je prvenstvo prioritet, prvenstvo nam daje mogućnost da igramo u Evropi, da se iznova borimo za Ligu šampiona što je san svakog zvezdaša, tako da ne smemo da zapostavimo domaći šampionat.

Otkad se vratio u redove crveno-belih u javnosti ne izostaju pohvale na račun igre Veljka Simića.

- Mnogo mi znači svaka lepa reč o mojoj igri od strane navijača, znači mi ukoliko vide da unosim neku novu energiju u ekipu. Trudiću se da budem još bolji i da doprinosim dobrim rezultatima ekipe. Sa kojim god saigračem da se nađem na terenu dobro se slažemo, svi smo izuzetno dobri rpijatelji i van terena i to nam mnogo pomaže da odlično funkcionišemo na terenu . Verujem da ćemo kako vreme odmiče bii sve bolji i bolji.

Zvezdin krilni napadač osvrnuo se i na 158. večiti derbi.

- Ostavili smo prethodnu utakmicu iza sebe. Nema potrebe za lošim raspoloženjem, niti bilo čim sličnim. Svesni smo da nismo dobro ušli u meč, nismo imali fokus na nivou na kome treba da bude na svakoj utakmici koju igra Crvena zvezda. Izvukli smo pouke i sada smo fokusirani na veoma važnu utakmicu koja sledi protiv Napretka. Moramo da osvojimo nova tri boda i da ostvarimo maksimalan učinak do reprezentativne pauze. Svi igrači su potpuno spremni, i fizički i psihički. Nema dileme da će ko god da izađe na teren dati sve od sebe da donese Zvezdi pobedu – zaključio je Simić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zvezda izvukla pouke, dokazaće to u Kruševcu?

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2018

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Simić rekao je danas da njegovu ekipu očekuje neugodno gostovanje u Kruševcu protiv Napretka u kom je prioritet osvojiti tri boda...Crvena zvezda i Napredak igraće u sredu od 18.30 časova odloženi meč petog kola Super lige Srbije..."Napredak je jako kvalitetna ekipa,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.