Zvezda preokretom do pobede i vođstva u polufinalu

Izvor: B92, 03.Maj.2021, 17:27

Zvezda preokretom do pobede i vođstva u polufinalu

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Igokeu u prvom meču polufinala ABA lige.

Polufinale ABA lige igra se na dve dobijene utakmice i crveno-beli kao prvoplasirani tim regularnog dela sezone imaju prednost domaćeg terena i u polufinalu i u eventualnom finalu.

Drugi meč igra se u petak u Laktašima, a eventualna majstorica ponovo u Beogradu 11. maja.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crvena zvezda biće oslabljena neigranjem krilnog centra Marka Jagodića Kuridže, dok je Igokea kompletna.

Crveno-beli su završili regularni deo sezone u odličnoj formi, s obzirom da su vezali šest pobeda i tako preuzeli prvo mesto od podgoričke Budućnosti.

Igokea je u završnici sezone vezala tri poraza, ali je njihov trener Dragan Bajić zasluženo proglašen za najboljeg trenera u sezoni.

Što se Zvezde tiče, Džordan Lojd je u prvoj petorci lige i Branko Lazić je defanzivac godine.

Prvi meč je Igokea dobila 85:65, dok je u drugom Zvezda slavila 69:66.

Meč pratite uživo putem našeg LIVE BLOG-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.