Uživo: Spartaks - Crvena zvezda 0:0 (poluvreme)

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jul.2018, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Spartaks - Crvena zvezda 0:0 (poluvreme)

Fudbaleri Crvene zvezde igraju sa Spartaksom iz Jurmale (Letonija) u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Spartaks – Crvena zvezda 0:0 (0:0).

- Poluvreme!

- 42. minut - Velika prilika za Zvezdu! Najbolja do sada!

Greška štopera Spartaksa koji je napucao Krstičića, refleksno je asistirao Pavkovu koji je šutirao iz okreta sa nekih 11 metara, pored gola! Šteta!

- 37. minut - Novi slobodan udarac, skoro >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa istog mesta... i novi šut Nemanje Radonjića, ovog puta u bliži ugao ali lopta prolazi pored desne stative.

- 34. minut - Uzvraća odmah Spartaks, najpoznatiji igrač domaćina, Višnjakovs, dobrose snašao posle prekida, ali gol sprečava odlični Milan Rodić.

- 30. minut - Odlično je povukao Ben, "gurnuo" za Radonjića na levoj strani koji je lako prošao i poslao idealnu loptu na sedam metara za Bena, koji šutira preko gola.

- 26. minut- Bio je prekršaj nad Benom na neka 22-23 metra... Radonjić odlično je šutirao iz slobodnog udarca, ali je lopta završila malo pored leve stative.

- 24. minut - Milić je uputio centaršut sa desne strane, Pavkov je išao na loptu i pokušao da je zahvati glavom, ali nije bilo problema za golmana Spartaksa. Pavkov deluje izuzetno motivisano.

- 20. minut - Za sada gledamo "dosadnu" utakmicu bez pravih prilika za gol... fudbaleri Zvezde su konkretniji ali bez pravog rešenja u završnici.

- Trenutno se u Litvaniji igra meč prvog kola kvalifikacija čiji će pobednik biti rival Crvene zvezde (ako izbaci Spartaks) u drugom kolu kvalifikacija.

Litvanska Suduva vodi 3:0 protiv kiparskog APOEL-a!


- 17. minut - Izmena u Zvezdi , umesto Stoiljkovića ulazi Pavkov! Stoiljković se požalio na povredu zadnje lože...

- 8. minut - Tražili su fudbaleri Spartaksa jedaneasterac nakon pada Kobzara u šesnaestercu. Ali sudija Balakin pokazao je žuti karton Kobzaru zbog simuliranja.

- 5. minut - Fudbaleri Crvene zvezde imaju terensku inicijativu..

- Utakmica je počela...

Prvi protivnik šampionu Srbije je prvak Letonije - Spartaks Jurmala, čiji šampionat je trenutno u toku i ne ulazi u kvalifikacije iz pripremnog perioda, ali se nalazi u lošoj formi i osvojili su samo bod u poslednja tri kola, pa zauzimaju tek četvrto mesto u domaćem šampionatu.

S obzirom na to da njihov stadion ne ispunjava osnovne uslove za takmičenje u Ligi šampiona, meč protiv Crvene zvezde igraće se u Rigi - na terenu Skonta.

Tim Vladana Milojevića nije pretrpeo veliki broj promena tokom leta, ali je u toku ove nedelje ostao bez najboljeg strelca iz prošle sezone Aleksandra Pešića, na put nije krenuo Slavoljub Srnić, dok pojedina pojačanja još uvek nisu u potpunosti navikla na sistem igre koji forsira trener Zvezde.

Od novajlija je u sastavu samo Stojiljković, dok meč počinju i "mundijalisti" Rodić i Radonjić. Kapitensku traku nosiće Vujadin Savić, dok na klupi nema Dejana Melega,

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Stojković, Savić, Babić, Rodić - Jovičić, Krstičić - Milić, Ben, Radonjić - Stojiljković.

Crvena zvezda će ove sezone u Evropi debitovati u sledećem sastavu:

Borjan, Stojković, Savić, Babić, Rodić, Jovičić, Krstičić, Ben, Milić, Radonjić, Stoiljković. #fkcz #spaczv #ucl

  — FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) 11. јул 2018.

Na klupi su: Popović, Degenek, Gobeljić, Milijaš, Jevtović, Ebesilio i Pavkov.

SPARTAKS: Nerugals - Freimanis, Kosorić, Ošs, Šlampe - Dmitrijev, Honorato, Malev- Kobzar, Višnjakovs i Svarups.

Šīs spēles varoņi

Герои этой игры #fkspartaks #kopāmēsesamspēks pic.twitter.com/GU6ooAF56c— FK SPARTAKS JŪRMALA (@fkspartaks) 11. јул 2018.

Meč sudi: Mikola Balakin iz Ukrajine.

Beogradski crveno-beli na ovom meču igraju u novoj gostujućoj garnituri, dok domaćin nastupa u crvenoj.

Danas protiv Spartaksa u novoj gostujućoj garnituri #fkcz #czv #crvenazvezdafk

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Jul 11, 2018 at 3:19am PDT
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Spartaks - Crvena zvezda 0:0

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jul.2018

Fudbaleri Crvene zvezde igraju sa Spartaksom iz Jurmale (Letonija) u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Spartaks – Crvena zvezda 0:0 (0:0)...- Počelo je drugo poluvreme....- Poluvreme! 0:0 u Rigi posle prvih 45 minuta!..Imaće Zvezda za čim da žali iz prvog poluvremena, naročito za šansama...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.