Ranjen Uroš Avramović, vođa navijača Crvene zvezde

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jun.2013, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjen Uroš Avramović, vođa navijača Crvene zvezde

Na Novom Beogradu u nedelju je ranjen 29-godišnji U. A, koji je sa dve prostrelne rane leve noge i povredom glave zbrinut u Urgentom centru. Kako prenose beogradski mediji reč je o vođi navijača Crvene zvezde Urošu Avramoviću.

Foto: Arhiva

Kako je rečeno agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova, policija je u nedelju ujtru oko sedam sati povređenog U. A. zatekla na parking prostoru u ulici Bulevar Milutina Milankovića.

Avramovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i Velibora Dunjića Apelacioni sud u Beogradu je prošle godine pravosnažno osudio na četiri godine i dva meseca zatvora zbog nanošenja teških telesnih povreda Andreju Čoguriću na splavu "Kalipso" 2008. godine.

Dunjić je osumnjičen za nedavni napad na lidera Liberalno demokratske partije Čedomira Jovanovića u Budimpešti.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vođa navijača Crvene zvezde ranjen u pucnjavi na Novom Beogradu

Izvor: Blic, 02.Jun.2013

Na Novom Beogradu danas je ranjen 29-ogodišnji Uroš Avramović koji je sa dve prostrelne rane leve noge i povredom glave zbrinut u Urgentom centru. Ovde potpis..Kako je rečeno agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova policija je jutros oko sedam sati povređenog Avramovića zatekla na parking...

Nastavak na Blic...

Novi Beograd: Ranjen Uroš Avramović

Izvor: Večernje novosti, 02.Jun.2013

POLICIJA još traga za napadačem koji je pucao u navijača "Crvene zvezde" Uroša Avramovića, u nedelju ujutru u Bulevaru Milutina Milankovića. Avramović, koji pripada navijačkoj grupi "Belgrejd bojsi", zadobio je dve prostrelne rane u potkolenicu i udarac u glavu. Sam je pozvao Hitnu pomoć sa...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.