Upoznajte najnovije pojačanje Crvene zvezde! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2020, 19:45

Upoznajte najnovije pojačanje Crvene zvezde! (video)

"Crveno-beli" se oglasili na društvenim mrežama.

Košarkaški klub Crvena zvezda je ovog leta angažovao četiri pojačanja.

Prvi je u klub stigao Lendri Noko iz berlinske Albe, potom je angažovan Džordan Lojd iz Valensije, da bi kao treće pojačanje u klub stigao Kori Volden iz redova Partizana.

Četvrto pojačanje "crveno-belih" za narednu sezonu je američki plejmejker >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lengston Hol, koji je na Mali Kalemegdan stigao iz grčkog Promiteasa, u čijim redovima je proveo prethodne tri sezone.

Nakon zapažene role na Merser Univerzitetu u NCAA nije uspeo da se domogne NBA angažmana, igrao je za Majami u Letnjoj ligi, ali je ubrzo odlučio da se okuša u Evropi, pa je potpisao za italijansku Pistoju.

Nakon jedne sezone menja klub u Italiji, potpisuje za Kantu, ali nakon samo par meseci se rastaje sa klubom i karijeru nastavlja u nemačkom Bonu, za koji je nastupao do kraja sezone.

Foto: aba-liga.com/Buducnost VOLI

Narednog leta odlazi u redove Kolososa sa Rodosa, a onda leta 2017. godine stiže i na Jadran, gde upisuje svega četiri nastupa za Cibonu u ABA ligi, pre nego što se preselio u redove Promiteasa.

Rastao je sa klubom iz Patre i minule sezone igrao najbolju košarku u karijeri, beležio je 11,4 poena i 5,7 asistencija po meču Evrokupu, predvodio je jedno od najprijatnijih iznenađenja takmičenja.

Trener Zvezde Saša Obradović je nedavno istakao da će Hol iznenaditi mnoge, a sada su iz kluba odlučili da putem društvenih mreža podele njegove najbolje poteze iz minule sezone i tako navijače bolje upoznaju sa novim pojačanjem.

Možete ih pogledati u nastavku.

Predstavljamo vam neke od najboljih poteza @langston21 iz prošle sezone u @EuroCup, gde je naš novi plejmejker beležio 11.4 poena i 5.7 asistencija 🔴⚪️🏀#kkcz #WeAreTheTeam #TogetherWeStand pic.twitter.com/wIqdJ3F7aA

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) July 12, 2020
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.