Ubedljiv poraz Crvene zvezde od Monaka

Izvor: N1 televizija, 14.Nov.2018, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljiv poraz Crvene zvezde od Monaka

Košarkaši Monaka slavili su u Beogradu protiv Crvene zvezde sa 91:75. Crvena zvezda će prolaz u narednu fazu morati da traži u nekom od narednih mečeva.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u meču sedmog kola Evrokupa na svom parketu od Monaka u meču koji je bio važan u borbi za prvo mesto u grupi. Crveno beli su odigrali dobro prvo poluvreme, ali je treća četvrtina za Beograđane bila pogubna u ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << duelu i presudila kada je u pitanju konačan ishod. Na kraju je Monako slavio sa 91:75.

Prva četvrtina donela nam je zanimljivu borbu u kojoj su beogradski crveno - beli nakon početnog vođstva zaostajali većim delom nekoliko poena za rivalom, ali na kraju su uspeli da nakon deset minita budu izjednačeni i stignu rezultat (29:29).

Početak druge četvrtine doneo je Crvenoj zvezdi i vođstvo u ovom meču. Bilo je oscilacija i promena rezultata i tokom druge deonice, ali na odmor sa poenom prednosti odlazi Crvena zvezda. Na sekund pre poluvremena Majk Cirbes je Zvezdi doneo tu prednost. Rezultat je 45:44.

Što se tiče Crvene zvezde prvo poluvreme obeležio je Džo Regland sa devet postignutih poena, poen manje dodao je Bili Baron.

Na drugoj strani najbolji je bio Jakuba Kvatara sa 10 poena.

Prva polovina treće četvrtine protekla je u znaku Monaka koji je uspeo da napravi i dvocifrenu prednost. Čini se da Crvena zvezda ne uspeva da pronađe rešenja u odbrani, a ni šut ne ide kao u prvom poluvremenu.

Kompletna treća deonica bila je veoma loša, Crvena zvezda je ovaj deo meč izgubila sa 32:17 i nakon toga nije bilo više povratka u ovaj duel.

U Crvenoj zvezdi najefikasniji je bio Bili Baron sa 14 poena, dva manje dodao je Džo Regland. Problem je što u drugom poluvremenu nisu uspeli da nađu jednako dobar šut kao u prvom.

Na drugoj strani, Monako je do pobede predvodio Derek Nidam koji je postigao 21 poen, a imao je i šest asistencija. Elmedin Kikanović je postigao 17 poena, a po 16 su dodali Pol Lakombe i Jakuba Kvatara.

Crvena zvezda u osmom kolu gostuje Andori, a Monako će ugostiti Ulm. Trenutno Monako ima pobedu više od crveno - belih.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.