SVE JE PONOVO OTVORENO: Zvezda pobedila i prišla na -2 u odnosu na Partizan (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2022, 18:31

SVE JE PONOVO OTVORENO: Zvezda pobedila i prišla na -2 u odnosu na Partizan (VIDEO)

Crveno-beli sve rešili u prvom poluvremenu.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na stadionu ''Rajko Mitić'' Partizan u 166. Večitom derbiju sa 2:0 (2:0) i tako potpuno otvorila trku za titulu pošto se približila crno-belima na samo dva boda zaostatka.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana danas od 18 časova na stadionu ''Rajko Mitić'' igraće 166. Večiti derbi koji bi možda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogao i da u velikoj meri reši pitanje titule. Crno-beli gostuju u Ljutice Bogdana sa pet bodova prednosti u odnosu na crveno-bele. U prvom derbiju sezone igranom 19. septembra prošle godine na stadionu Partizana rezultat je bio 1:1.

Tradicija je na strani Crvene zvezde koja je u prethodnih 165 mečeva protiv večitog rivala slavila 65 puta, poražena 47 puta, dok su 53 utakmice završene nerešenim rezultatom. Kada su u pitanju derbiji igrani na stadionu ''Rajko Mitić.

Treneri večitih rivala Dejan Stanković i Aleksandar Stanojević nisu imali većih kadrovskih problema pred ovaj meč. U Zvezdi nedostaju povređeni Veljko Nikolić i Petar Stanić, dok crno-belima nedostaje Danilo Pantić.

DRUGO POLUVREME

Катаиии!!! 2:0!!! 🔥🔴⚪ #fkcz pic.twitter.com/l3FKI3aHwM

— Nasa CZV (@nasaczv) February 27, 2022

Охиии! 1:0!!! 🔥🔴⚪ #fkcz pic.twitter.com/Fmu5QmrfFP

— Nasa CZV (@nasaczv) February 27, 2022

PRVO POLUVREME

SUPERLIGA SRBIJA, 24. KOLO

Petak

Radnički 1923 - Voždovac 1:0

Mladost - Proleter 2:1

Radnički Niš - Novi Pazar 1:1

Spartak - Čukarički 1:2

Subota

Napredak - TSC 2:2

Vojvodina - Radnik 0:1

Kolubara - Metalac 0:1

Nedelja

Crvena zvezda - Partizan (18)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.