(UŽIVO) SERIJA GREŠAKA CRVENO-BELIH: Plus šest za Monako

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2021, 18:38

(UŽIVO) SERIJA GREŠAKA CRVENO-BELIH: Plus šest za Monako

Težak ispit za crveno-bele.

Košarkaše Crvene zvezde od 19 časova očekuje gostovanje Monaku u okviru šestog kola Evrolige. I jedna i druga ekipa imaju skor 2:3 i sigurno je da će želeti da poravnaju bilans posle ovog meča.

Ekipu Dejana Radonjića od početka sezone prati veliki broj povreda, kao i odsustva zbog bolesti. Pred ovaj duel pojavila se informacija da je Nikola Kalinić zadobio povredu.

 - Nikola Ivanović je u izolaciji, Aron Vajt u programu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a pod znakom pitanja je i Kalinić. Radi se o lakšoj povredi, ali videćemo da li će biti spreman. Danas nije trenirao videćemo kako će se razvijati situacija - izjavio je Radonjić.

Ovaj meč će imati poseban značaj budući da su trener Monaka Zvezdan Mitrović i Dejan Radonjić kumovi.

- On mi je blizak prijatelj preko 30 godina i deo je moje porodice. Na kraju 90-tih bio je talentovan igrač Budućnosti, a ja sam bio pomoćnik trenera. Zvezda ima jednu od najboljih odbrana u Evroligi sa igračima koji se dobro poznaju i to je dobro uspostavljen kolektiv. Moramo da nađemo način za tu agresivnost i intenzitet Zvezde - istakao je Mitrović, trener domaćih.

#GameDAY

🏀 @EuroLeague R6

🆚 @ASMonaco_Basket

🕖 19:00

📍 Salle Gaston Medecin#kkcz #TogetherWeCan #WeAreTheTeam pic.twitter.com/BFd1IY2p7v

— KK Crvena zvezda mts (@kkcrvenazvezda) October 26, 2021

Ove dve ekipe su se sastale dva puta i to 2018. godine, u okviru Evrokupa. Oba puta su gosti slavili na tim mečevima. Zanimljivo je da je na tim mečevima tim iz kneževine sa klupe predvodio doskorašnji strateg Partizana Sašo Filipovski.

Ceo meč uživo možete pratiti na našem sajtu.

End of 3rd Q 🏀@ASMonaco_Basket 56

BC Crvena zvezda mts 53

📊 @NateWolters 16 pts, Kuzmić 10 pts, Kalinić 9 pts#EuroLeague #EveryGameMatters | #TogetherWeCan #kkcz pic.twitter.com/ffrBvzdvRt

— KK Crvena zvezda mts (@kkcrvenazvezda) October 26, 2021

FOR THREE! @aHolli_20 for 29:27#EuroLeague #TogetherWeCan #kkcz pic.twitter.com/VKrhZ48yDP

— KK Crvena zvezda mts (@kkcrvenazvezda) October 26, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.