UŽIVO: Crvena zvezda - Salcburg

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2018, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Crvena zvezda - Salcburg

Fudbalerima Crvene zvezde sledi meč protiv Salcburga, koji je čekala cela jedna generacija navijača.

30' Radonjić upućuje prvi iole ozbiljniji pokušaj ka golu Salcburga, koji završava preko prečke.

25'  Zvezda se grčevito brani, uputili su tek jedan šut ka golu, austrijska ekipa je već na 10 šuteva, od čega 4 u okvir gola.

19' Dabur proigrava Daku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Borjan spasava zicer.

15' Unsere Mannschaft wie angekündigt mit viel Wucht in der Partie. Abschlüsse über Abschlüsse. Hier ist Feuer drin! // Offensive begin from our boys. Keep it up! #120Prozent #FCSCZV #UCL pic.twitter.com/8Hf3VZTWnj— FC Red Bull Salzburg (@RedBullSalzburg) August 29, 2018

14' Salcburg steže obruč. Ramaljov pokušaj van šesnaesterca, zatim i Haidarin, su ozbiljno pripretili. Sedam šuteva su Austrijanci upisali do sada.

10' Borjan izleće van šesnaesterca, ali Vujadin Savić je pravovremenom reakcijom sprečio Daku da dovede domaćina u vođstvo.

Utakmica je počela.

Posle utakmice bez golova u Beogradu, crveno-beli imaju veliku priliku da se plasiraju u Ligu šampiona i tako se vrate u najviši nivo evropskog fudbala, posle 26 godina.

Srpskom šampionu ide u korist pobeda ili eventualni remi sa postignutim golovima, ako se posle 90 minuta ponovi rezultat iz prvog meča, ući će se u produžetak. U protivnom će tim Vladana Milojevića nastupati u Ligi Evrope.

Preko 10 000 "Delija" otputovalo je za Austriju da podrži svoje miljenike u odlučujućoj utakmici, u kojoj neće biti Nikole Stojiljkovića zbog povrede. Zameniće ga Nemanja Milić.

Sudija će biti Turčin Džunejt Čakir.

SALCBURG: Stanković - Lajner, Ramaljo, Pongračić, Ulmer - Haidara, Samaseku, Volf, Šlager - Daka i Dabur.

ZVEZDA: Borjan - Stojković, Savić, Degenek, Rodić - Jovičić, Krstičić - Simić, Ben, Radonjić - Milić.

Звездо дај гол! pic.twitter.com/OSgObIRPUo— Moja Crvena zvezda (@sdcrvenazvezda) August 29, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

UŽIVO: Zvezdin put ka eliti

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2018

Fudbalerima Crvene zvezde sledi meč protiv Salcburga, koji je čekala cela jedna generacija navijača...Posle utakmice bez golova u Beogradu, crveno-beli imaju veliku priliku da se plasiraju u Ligu šampiona i tako se vrate u najviši nivo evropskog fudbala, posle 26 godina...Srpskom šampionu ide u...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.