Dva lepa gola za nova tri boda Zvezde

Izvor: Mondo, 20.Sep.2017, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva lepa gola za nova tri boda Zvezde

Crveno-beli, iako bez nekoliko standardnih prvotimaca, lako izašli na kraj sa čačanskim Borcem.

Foto: MN Press

Crvena zvezda je još jednom pokazala da ove sezone ima igrački kadar dovoljan za dobre partije na dva fronta.

Iako bez sedam standardnih prvotimaca, crveno-beli se nisu mnogo namučili da savladaju čačanski Borac u gostima - 2:0 (1:0).

Svoj prvenac ove sezone upisao je Nemanja Milić posle sjajnog prodora i kombinacije sa Ričmondom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Boaćijem u 35. minutu, a u 75. je napadač iz Gane prekinuo "post" i postigao svoj prvi gol još od 10. avgusta, kada je bio dvostruki strelac protiv Radnika iz Surdulice. Bio je ovo njegov već 10 pogodak od početka sezone.

Uskoro opširnije...

BORAC: Bajić - Čađenović, Obradović, Kostić, Kuljević (46. Zoćević), Propadalo (89. Vorotović), Dupovac, Jovanović, Stamenić (66. Mateus), Knežević, Otašević.

CRVENA ZVEZDA: Kahriman - Rodić (71. Anđelković), Babić, Savić, Gobeljić - Račić, Milijaš (76. L. Ilić), Krstičić, Milić - Boaći, Pešić (61. Radonjić).

Utakmicu je sudio Majo Vujović.

TOK UTAKMICE:

Kraj.

- Poslednja izmena u domačem timu. Umesto Propadala od 89. minuta igraće Vorotović.

- Tek što je ušao, Luka Ilić je imao šansu za pogodak. Lepo se snašao pred golom domaćeg tima, ali je Bajić uspeo da odbrani njegov šut.

- Poslednja izmena u Crvenoj zvezdi. Šansu je od 76. minuta dobio mladi Luka Ilić, koji će igrati umesto Milijaša.

- GOOOL! Ričmond Boaći je u 75. minutu postigao svoj deseti gol ove sezone! Sjajno je reagovao na centaršut Gobeljića i postigao svoj prvi gol još od 10. avgusta, kada je bio dvostruki strelac protiv Radnika iz Surdulice.



Izvor: YouTube

- Druga izmena u Zvezdi. Od 71. minuta umesto Rodića će igrati Anđelković.

- Prva takoreći prilika za Borac viđena je u 70. minutu. Knežević je centrirao, a Zoćević šutirao glavom, ali veoma neprecizno.

- Od 66. minuta za Borac će umesto Stamenića igrati Mateus.

- Prva izmena u Zvezdi, umesto Pešića od 61. minuta igraće Radonjić.

- Dobra akcija gostiju u 57. minutu kada je Milijaš dugom loptom pronašao Rodića, koji se sa pozicije beka ubacio pred gol Borca, ali je klizav teren otežao prijem lopte. Na odbitak je natrčao Gobeljić, međutim, šutirao je preko gola.

- Klizav teren otežava posao igračima, tako da ne gledamo kvalitetan fudbal po povratku dva tima sa odmora. Prošlo je sedam minuta igre u drugom poluvremenu.

- Drugo poluvreme počelo je pljuskom u Čačku, kao i promenom u domaćem timu. Umesto Kuljevića na terenu će biti Zoćević.

Poluvreme. U prvih 45 minuta gledali smo igru isključivo na polovini domaćeg tima. Zvezda je mnogo bolja, ali samo jedna šansa pretvorena je u pogodak, i to zahvaljujući nadahnuću Nemanje Milića, tako da će gosti neće moći da se opuste u drugom delu.

- Zicer za Ričmonda Boaćija u 38. minutu, ali je napadač iz Gane šutirao pored gola. Prethodno je Krstičić izvršio pritisak na Stamenića, oduzeo mu loptu, a onda lepim driblingom stvorio sebi prostor da proigra Boaćija.

- GOOOL! Crvena zvezda vodi 1:0 od 35. minuta golom Nemanje Milića. Svoj prvenac ove sezone krilni napadač crveno belih postigao je posle razmene dodavanja sa Boaćijem i odličnog šuta iskosa sa desne strane u bliži ugao.



Izvor: YouTube

- Milijaš iz voleja, pa Boaći glavom na centaršut kapitena iz prekida, a onda i Pešić posle akcije Boaćija i Krstičića.... Nastavljaju se pokušaji crveno-belih, ali i dalje bez mnogo posla za golmana Bajića. Još 15 minuta do odlaska na odmor.

- Već drugi put klizaju se fudbaleri Borca na gotovo istom mestu pred kaznenim prostorom Crvene zvezde, zbog čega im propada obećavajuć napad... U toku je 27. minut.

- Prošlo je 20 minuta. Zvezda je imala još nekoliko solidnih napada, ali bez završnice, dok gosti retko prelaze na protivničku polovinu.

- Blizu pogotka bili su gosti u 14. minutu! Krstičić je centrirao sa leve strane, a Milić pokušao iz voleja da plasira loptu u gol, ali nije bio precizan.

- Dobar pokušaj Nenada Milijaša iz slobodnog udarca iskosa po desnoj strani u 11. minutu. Očekivali su svi centaršut, ali je kapiten gostiju gađao dalji ugao, a "paradom" loptu u korner skrenuo golman Borca Vladimir Bajić.

- Bez uzbuđenja u prvih 10 minuta. Zvezda ima inicijativu, ali se još čeka na gol šansu.

- Zvezda je imala dva solidna napada u prva dva minuta, ali je odbrana Borca uspela da izađe na kraj sa protivničkim igračima.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.