URNEBESNI KOMENTARI NA RAČUN SELEKTORA Kada se Neško pojavi samo konobar ostaje!

Izvor: 011vodič.com, 30.Jul.2019, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URNEBESNI KOMENTARI NA RAČUN SELEKTORA Kada se Neško pojavi samo konobar ostaje!

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije doneo je dve važne odluke na sednici u ponedeljak, a jedna od glavnih je da je Nenad Neško Milovanović novi selektor malde reprezentacije. Kvota kladionice MaxBet na pobedu Crvene zvezde u Helsinkiju je 1.75. Ovo je Milovanoviću prvi put da vodi nacionalni tim, koji je nasledio od Gorana Đorovića, a važno je napomenti da je tokom karijere vodio brojne Superigaše poput Mladosti iz >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Lučana, Borca, Jagodine, Napretka i Metalca. Ipak, i pored bogatog iskustva do sada je bio neprimećen od strane brojnih navjiača koji su sada, iznenađeni njegovom pojavaom, pokrenuli na društvenim mrežama lavinu komentara novog vođe mladih fudbalera. Novak Djoković ima novog kondicionog trenera,Neško Milovanović umesto Fil-Griča. — Dejan Arsenijevic (@dejankele) July 30, 2019 Svaki put kada nesko milovanovic dovede na pripreme ekipu na zlatibor, osoblje hotela palisad kolektivno uzima odmor sem konobara zlatka koji je zbog prisluskivanja agenta friday eze-a dobio 50 evra od neska i reko al sam ga zajebo. — Vlad (@sykabrat) July 19, 2019 Neško Milovanović selektor U21… Kad ga prvi put videh u nekim odrpanim sandalama i majcom lokalne pržionice kafe, prva misao koja mi je prošla kroz glavu beše “pravi čovek za kombinat”… Tad je bio trener nekog osrednjeg prvoligaša — TellVilmos. (@advnikolica) July 29, 2019 More
The post URNEBESNI KOMENTARI NA RAČUN SELEKTORA Kada se Neško pojavi samo konobar ostaje! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.