UO odbio ostavke Terzića i Božovića

Izvor: B92, 02.Avg.2015, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UO odbio ostavke Terzića i Božovića

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i trener Miodrag Grof Božović ponudili su ostavke na svoje funkcije, ali su one odbijene.

Upravni odbor ‘crveno-belih’ imao je vanrednu sednicu, koja je trajala tri i po sata, ali je predsednik kluba Svetozar Mijailović posle nje izjavio da neće biti nikakvih promena.

„Terzić i Božović su ponudili ostavke Upravnom odboru, ali su one jednoglasnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odlukom odbijene“, rekao je Mijailović.

Terzić je razloge ostavke naveo kao moralni čin posle loših igara na startu sezone. Sastanak se nastavlja narednih dana i svi u upravi su složi i rade za dobrobit zvezdaša“, dodao je Mijailović.

Terzić i Božović su među prvima napustili zasedanje na stadionu “Rajko Mitić”, ali i najavili da će se uskoro vratiti.

Mijailović je dodao da rezultati na startu sezone nisu zadovoljavajući, ali da ekipa može da se bori za šampionsku titulu.

Izraženo je da tim ima potencijal u borbi za titulu. Nastavićemo razgovore i svi učesnici se slažu da nastavimo da radimo u interesu Crvene zvezde i da se dogovorimo oko svih pitanja. Rešeni smo da akciju sprovedemo u delo“, zaključio je prvi čovek ’crveno-belih’.

Stadion je posle njih napustio i predsednik košarkaške sekcije Crvene zvezde Nebojša Čović, koji je na pitanje da li preuzima čelo fudbalskog kluba odgovorio:

Znate vi koga bi trebalo to da pitate”.

Pojedini beogradski mediji spekulisali su da će kompletno rukovodstvo Zvezde podneti ostavke, kao i da će novi predsednik kluba biti Čović, na predlog navijača.

Fudbalski klub Crvena zvezda je zakazao vanrednu sednicu Upravnog odbora posle loših rezultata na početku sezone i samo jedne pobede iz pet utakmica.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UO Zvezde: Za sada bez ostavki

Izvor: Politika, 02.Avg.2015

BEOGRAD – Posle tri po sata zasedanja sednice Upravnog odbora FK Crvena zvezda još uvek je neizvesno da li će biti krupnih promena...Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i trener Miodrag Božović napustili su stadion Rajko Mitić, ali i najavili da će se uskoro vratiti...Stadion je...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.