UEFA sutra odlučuje o PSŽ-u i Zvezdi, ali nije ono o čemu se priča!

Izvor: Sportske.net, 17.Okt.2018, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA sutra odlučuje o PSŽ-u i Zvezdi, ali nije ono o čemu se priča!

Rasplet prvog dela priče biće poznat sutra, bar tako piše na sajtu UEFA.

Utakmica između PSŽ-a i Crvene zvezde, u okviru drugog kola Lige šampiona izazvala je ogromnu pažnju iz nekoliko razloga.

Najpre zbog briljantne partije Nejmara i drugova, koji su srpskog šampiona savladali sa 6:1, ali onda su počele da u prvi plan izbijaju i neke druge, vrlo neprijatne teme.

Znate >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << već, odmah posle utakmice, došlo je do nereda ispred ''Parka prinčeva'', gde je grupa navijača PSŽ-a napala Zvezdine pristalice, čak i u pojedinim kafićima u blizini stadiona.

UEFA je povodom navijačkih prestupa pokrenula disciplinski postupak, ali ne samo protiv PSŽ-a (između ostalog i zbog pirotehnike na stadionu), nego i protiv Crvene zvezde, zbog ''nedozvoljenog ponašanja'' njenih navijača.

Donošenje odluke najavljeno je za sutra, 18. oktobar, piše na sajtu UEFA.

Dakle, ništa u vezi sa temom o kojoj se ovih dana najviše priča, a to su sumnje u regularnost ove utakmice.

Tokom jutra u pojedinim medijima pojavila se informacija kako je UEFA poslala zvaničan dopis na Marakanu da je i povodom tih sumnji pokrenula istragu, ali Zvezda je ubrzo to demantovala:

''Nismo dobili ništa od UEFA da su pokrenuli istragu!'', poručeno je medijima iz Crvene zvezde, uz molbu ''da se ne prenose dezinformacije''.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.