UEFA smanjila kaznu, Zvezda sa navijačima u Ligi šampiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2018, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA smanjila kaznu, Zvezda sa navijačima u Ligi šampiona

Fudbalskom klubu Crvena zvezda uvažena je žalba od UEFA i naredni meč moći će pred publikom da dočeka rivala u Ligi šampiona.

Nepun dan posle istorijskog plasmana u elitno takmičenje  UEFA je sa dva meča suspenzije smanjila kaznu na jedan, koji je odrađen protiv Salcburga u plej-ofu, pa će izabranici Vladana Milojevića >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na premijeri imati podršku punog stadiona "Rajko Mitić".

"Žalba je urodila plodom, odnosno pravni tim šampiona Srbije uradio je fantastičan posao u Nionu", navodi se na klupskom sajtu.

Žreb za elitno takmičenje na programu je danas od 18 sati u Monte Karlu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.