UEFA dala dozvolu, Evropa prihvatila predlog Crvene zvezde!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2020, 12:20

UEFA dala dozvolu, Evropa prihvatila predlog Crvene zvezde!

Meč će ipak biti odigran u Beogradu.

Crvena zvezda kreće svoj put ka novoj evropskoj jeseni iz Beograda, a prvi rival biće Evropa iz Gibraltara.

Kako će se igrati jedan meč, UEFA je dala dozvolu da se susret odigra na stadionu Rajko Mitić budući da ne postoje administrativne prepreke za dolazak gostujuće ekipe u Srbiju.

Evropa je prihvatila predlog srpskog šampiona da prvo kolo kvalifikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za LŠ bude odigrano u Beogradu, a ne na neutralnom terenu što je takođe bila opcija.

Meč će biti odigran 18. avgusta u 21 sat bez prisustva navijača, a pobednik ide na megdan boljem iz duela Dinamo Tbilisi - Tirana.

Drugo kolo kvalifikacija za LŠ igra se 25. avgusta u Gruziji, Albaniji ili na neutralnom terenu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda pohod na Ligu šampiona počinje na RTS-u

Izvor: RTS, 12.Avg.2020

Crvena zvezda u utorak počinje nastup u kvalifikacijama za ovogodišnju Ligu šampiona, a utakmicu protiv gibraltarske Evrope možete gledati u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a. . Fudbaleri Crvene zvezde u utorak igraju svoj prvi meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.