UEFA DONELA ODLUKU: Protiv Totenhema sudi arbitar koji je već svirao penal za Zvezdu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2019, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA DONELA ODLUKU: Protiv Totenhema sudi arbitar koji je već svirao penal za Zvezdu (VIDEO)

Španac ponovo u Beogradu.

Evropska fudbalska federacija (UEFA) odredila je sudiju za utakmicu četvrtog kola Lige šampiona između Crvene zvezde I Totenhema. Pravdu će deliti Španac Karlos del Sero Grande.

Špancu će pomagati sunarodnici Huan Karlos Himenez i Roberto Fernandez, a četvrti sudija biće Hoze Luis Montero, dok je Hoze Marija Sančez Martinez glavni VAR sudija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Del Sero je sudio Crvenoj zvezdi prošle godine na utakmici sa Spartakom iz Trnave (1:1) u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Španac je tada pokazao na belu tačku za crveno-bele, a Ben je realizovao opravdano dosuđeni jedanaesterac.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdi sudi Španac upoznat protiv Slovaka, Partizanu Finac

Izvor: B92, 04.Nov.2019

UEFA je odredila sudije za mečeve Crvene zvezde i Partizana u narednim mečevima u Ligi šampiona i Ligi Evrope...Duel Zvezde i Totenhema u sredu od 21h sudiće Španac Sero Grande...Španac će drugi put u karijeri deliti pravdu na "Rajku Mitiću", jer je prošle sudio u meču sa Spartakom iz Trnave...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.